Žmona dega aistra kito glėbyje. Kokius vyrus tai džiugina?

Vyras džiaugiasi matydamas, kaip jo žmona glamonėjasi su kitu. Be to, negaili pastabų dėl to, kad mylimoji partnerį, jo manymu, bučiavo ne itin aistringai. Tokios reakcijos iš savo sutuoktinių sulaukia aktorės, net ir nusifilmavusios intymiose scenose, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Serialą, kuriame N.Mažeikienė nusifilmavo intymiose scenose, žiūrėjo visa jos šeima.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Serialą, kuriame N.Mažeikienė nusifilmavo intymiose scenose, žiūrėjo visa jos šeima.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Serialą, kuriame N.Mažeikienė nusifilmavo intymiose scenose, žiūrėjo visa šeima.
Serialą, kuriame N.Mažeikienė nusifilmavo intymiose scenose, žiūrėjo visa šeima.
U. ir R. Žirgulių sukurti vaidmenys kine ar teatre domina ir jų atžalas.<br>M.Patašiaus nuotr.
U. ir R. Žirgulių sukurti vaidmenys kine ar teatre domina ir jų atžalas.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Daukšaitė-Petrulėnė su vyru Aurimu ir dukra Elze.<br>M.Patašiaus nuotr.
S.Daukšaitė-Petrulėnė su vyru Aurimu ir dukra Elze.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

2015-12-20 17:36, atnaujinta 2017-09-28 07:35

Prieš kelerius metus nemažai žiūrovų televizorių įsijungdavo vien dėl su garsiąja Pamela Anderson lygintos gražuolės didžiaakės televizijos „gelbėtojos“ Neringos Mažeikienės (35 m.).

Nors kaunietė pastaruoju metu lankėsi viešuose renginiuose ir net buvo matoma kaip modelis, iš TV ekranų buvo dingusi.

Šįmet N.Mažeikienę išvydome nauju amplua. Dviejų vaikų – aštuonmečio Granto ir penkiametės Gaudrės – mama ryžosi naujiems iššūkiams. Moteris įgyvendino vieną didžiausių savo svajonių – debiutavo kaip aktorė TV3 seriale „Tobula kopija“.

Pradedanti aktorė neslėpė: pirmas vaidmuo pareikalavo nemažai emocinių pastangų ir dar labiau sutvirtino jos bei 39 metų verslininko Mindaugo Mažeikos ryšius.

Moteris teigė, kad nauji išbandymai įrodė, jog ji ištekėjusi už ypatingo vyro – protingo, pasitikinčio ir neribojančio žmonos užmojų bei svajonių.

M.Mažeika pavydo scenų namuose nekėlė net išvydęs intymias meilės scenas, kuriose nusifilmavo žmona.

Televizijos seriale „Tobula kopija“ N.Mažeikienei buvo pasiūlytas striptizo šokėjos Šarūnės vaidmuo.

Jos įkūnijama mergina įsimyli kriminalistą Viktorą (aktorius Ričardas Vitkaitis), todėl vienoje iš scenų su juo kalbasi apie meilę ir karštai bučiuojasi automobilyje.

„Šarūnė mylėjo šį vyrą, to neslėpė ir net laukėsi nuo jo kūdikio, tačiau pagal scenarijų buvo nužudyta“, – apie savo heroję pasakojo N.Mažeikienė.

„Tobuloje kopijoje“ moteris atsidūrė studijų laikų bičiulės, su kuria iki šiol palaiko glaudų ryšį, bei šio serialo pagrindinės aktorės Sandros Daukšaitės-Petrulėnės dėka.

N.Mažeikienė prisipažino, kad sužinojusi, jog teks vaidinti intymiose scenose, kūrėjų paprašė parodyti partnerį.

„Greičiausiai profesionalūs aktoriai taip nesielgia, bet man viskas buvo nauja, nepažįstama. Todėl prieš imdamasi vaidmens įsidrąsinusi režisieriui ir kitiems komandos nariams pasakiau: „Parodykite jūs man tą vyrą.“ Jie, aišku, neparodė, tik pasakė vardą ir pavardę.

Sužinojusi, kad tai R.Vitkaitis, kurį ne kartą buvau mačiusi vaidinantį teatre, nė kiek nesuabejojau jo profesionalumu. Be to, šis aktorius gana patrauklus vyras“, – kalbėjo N.Mažeikienė.

Moteris teigė, kad filmuodamasi įtampą labiau jautė ne dėl to, jog atsidūrė mažai pažįstamo vyro glėbyje. Jai norėjosi kuo geriau įsijausti į vaidmenį.

„Filmuotis man labai patiko. Kameros nė kiek netrikdė, nes prie jų pripratau beveik šešerius metus dirbdama laidoje „TV pagalba“. Svarbiausia buvo pateisinti manimi patikėjusių žmonių lūkesčius, kurie palaikė ir drąsino, pajusti, ką reiškia vaidinti“, – sakė pašnekovė.

Kokia buvo sutuoktinio reakcija, kai vos pradėjusi aktorės karjerą žmona bučiniais apdovanojo kitą vyrą?

„Mudvi su Sandra, kuri vien seriale „Tobula kopija“ vienu metu atliko du vaidmenis – vaidino seseris dvynes – ir įvairiose scenose filmavosi su keliais partneriais, turime nuostabias šeimas ir labai supratingus, nesavanaudiškus vyrus.

Jie pavydo scenų nekėlė ir mūsų namuose neuždarė. Vyrai supranta, kad vaidyba yra tik darbas“, – šyptelėjo N.Mažeikienė.

Moteris prisipažino, kad tuo metu, kai per televiziją buvo rodomas serialas, ji su vyru ilsėjosi užsienyje. Scenas, kuriose vaidino, Neringa žiūrėjo artimųjų atsiųstas per telefoną.

Grįžusi į namus kaunietė dar kartą tas pačias scenas žiūrėjo televizoriaus ekrane su vyru. Į svečius pora pasikvietė ir S.Daukšaitę-Pertulėnę su sutuoktiniu.

„Man tikrai buvo nepatogu prieš savo vyrą ir bičiulius. Vienu metu net užsidengiau akis. Mane labai palaikė Sandra, kurios vaidybos patirtis yra gerokai didesnė. O iš vyro neišgirdau nė vieno priekaišto“, – tikino moteris.

Serialą, kuriame vaidino Neringa, žiūrėjo ir jos vaikai. Iš jų moteris priekaištų taip pat neišgirdo.

Aktorystė – sena N.Mažeikienės svajonė. Baigusi mokyklą ji ketino stoti į aktorinį fakultetą, tačiau gimtajame Kaune šios specialybės nebuvo, į Vilnių važiuoti nesinorėjo, todėl pasirinko studijuoti prancūzų kalbą.

Kaunietė prasitarė, kad yra dalyvavusi aktorių atrankose ir prieš keliolika metų net gavusi pagrindinį vaidmenį, bet vėliau paaiškėjo, jog filmas dėl tam tikrų priežasčių nebus kuriamas. N.Mažeikienė neslėpė tąkart labai nusivylusi.

Daili moteris kartą yra sulaukusi pasiūlymo filmuotis ir erotiniame filme, tačiau tai jai pasirodė pernelyg vulgaru.

„Čia buvo dar tais laikais, kai buvau šviesiaplaukė. Žinoma, tokio pasiūlymo atsisakiau net nesvarsčiusi“, – teigė moteris.

N.Mažeikienė viliasi, kad sulauks ir daugiau pasiūlymų vaidinti kine. Ar ji svajoja vien apie gražuolių moterų vaidmenis?

„Labai tikiuosi, kad gausiu dar ne vieną vaidmenį. Aišku, kad domina ne tik vaidinti gražią moterį. Būtų smagu įsikūnyti į įvairius personažus, vaidinti, pavyzdžiui, labai jauną ar seną žmogų, neigiamą personažą“, – kalbėjo N.Mažeikienė.

Laisvės neriboja

Intymiose scenose ne kartą filmavosi ir aktorė S.Daukšaitė-Petrulėnė (33 m.). Moteris apsinuogino įkūnydama Ingą prieš kelerius metus sukurtoje Mariaus Ivaškevičiaus dramoje „Santa“, o seriale „Tobula kopija“ ypač intymiose scenose seseris dvynes Brigitą ir Džanetą vaidino net su keliais partneriais.

Aktorė filmuotis dažnai vyksta į užsienį, o jos 36 metų vyras Aurimas ir 6 metų dukra Elzė namuose lieka vieni.

Sandros teigimu, vaidinti intymiose scenose – toks pat darbas kaip mokytis scenarijų. Visą dėmesį tenka sutelkti į personažo emocijas ir stengtis kuo įtikinamiau vaidinti.

„Vyras žino, kad aktorystė – mano kelias. Aš žinau, kad mano sėkmė nėra vien mano vienos. Tai bendra visos šeimos sėkmė. Pavyzdžiui, išvykusi filmuotis į užsienį su šeima kas vakarą bendrauju internetu. Žinoma, ilgesys būna beprotiškas. Tai ypač jutau, kai prieš kelerius metus Laplandijoje filmavausi kuriant „Santą“. Filmavimas truko daugiau nei mėnesį“, – kalbėjo S.Daukšaitė-Petrulėnė.

Moteris teigė, kad jos vyras Aurimas yra patikimas ir ramus, suteikiantis namams harmoniją. Be to, labai geras tėvas.

Aktorė supratingam ir mylinčiam sutuoktiniui ne kartą sakė: „Ačiū Dievui, kad tu esi.“ Ji įsitikinusi, kad pavydas tampa absurdiškas pradėjus riboti vienam kito laisvę.

„Silpnas žmogus yra pavydus, pagiežingas ir nelaimingas, o stiprus pasitiki savimi ir partneriu“, – kalbėjo S.Daukšaitė-Petrulėnė.

Dukra Elzė kartu su motina yra žiūrėjusi visus filmus, kuriuose ši vaidina.

Vaikai pasipiktino

Teatro ir kino aktorė Ugnė Žirgulė (39 m.) vaidindama taip pat neišvengia įvairių meilės scenų.

„Studijų metais dažnai tekdavo vaidinti intymiose scenose, paskui buvo šiokia tokia pertrauka. Pastaruoju metu vėl sulaukiu siūlymų vaidinti meilės scenose“, – atvirai pasakojo moteris.

Dėl to, ką apie tai pamanys sutuoktinis, U.Žirgulei nereikia sukti galvos. Jos vyras – taip pat aktorius Ridas Žirgulis (45 m.). Pavydo scenų menininkų namuose dėl darbo nekyla ir niekada nekilo.

Į kiekvieną sceną, kurioje vaidina vienas ar kitas, aktoriai žiūri profesionalų akimis. Jie žino, kad vaidinant meilės scenoje partneriai tą akimirką vienas kitą turi mylėti, atiduoti bent krislą širdies. Jeigu to nepadarysi arba sumeluosi, žiūrovai nepatikės.

„Su vyru vienas kitam negailime patarimų, pastabų dėl įvairių scenų, tarp jų ir intymių.

Ne kartą vienas kitą esame šmaikščiai patraukę per dantį, kad vaidindami nepadarėme visko, ką galime. Kai žmogų pažįsti, žinai, kiek jis gali, ir nori, kad būtų kuo geriau“, – sakė U.Žirgulė.

Tėvų sukurti vaidmenys kine ar teatre domina ir atžalas. Dešimties metų Vėjas Ridas ir septynmečiai dvyniai Kipras bei Herkus visada stebi, ką vaidina ir kaip scenoje ar televizijos ekrane elgiasi tėvai.

„Viename seriale vaidinau merginą, kuri turėjo šokti viliotinį senyvam vyrui. Vaikai piktinosi, kad tas vyras iš manęs to reikalavo“, – juokėsi U.Žirgulė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.