Stebuklinga istorija – moteris prisikėlė iš numirusių

Šių metų šventės vilniečiui Leonui Tamuliui – ypatingos, vyras su ašaromis akyse dėkoja Dievui už tai, kad jo žmona Genoefa – gyva. Moteris tikrąją to žodžio prasme prisikėlė iš numirusių – Genoefai net valandą laiko buvo sustojusi širdis.

Vilniečiui Leonui Tamuliui – ypatingos, vyras su ašaromis akyse dėkoja Dievui už tai, kad jo žmona Genoefa – gyva.<br>Organizatorių nuotr.
Vilniečiui Leonui Tamuliui – ypatingos, vyras su ašaromis akyse dėkoja Dievui už tai, kad jo žmona Genoefa – gyva.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 3:13 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 5:45 PM

„Mane gaivino valandą laiko, kai daktaras atvažiavo – dar kvėpavau, o po poros minučių jau konstatavo mano mirtį“, – apie stebuklą šventinėje KK2 Kūčių laidoje pasakojo moteris.

Medikai buvo praradę viltį. Kai širdis sustoja tokiam ilgam laikui, žmogų atgaivinti praktiškai neįmanoma.

„Man viena profesorė pasakė: „Ar Jūs suprantate, kaip Jums pasisekė?“. Labai mažai žmonių, kuriuos pavyksta taip išgelbėti ir labai mažai daktarų, kurie valandą laiko tave gaivintų“, – laidoje Kūčių vakarą pasakojo Genoefa.

Ši istorija apipinta mistiškais sutapimais ir įvykiais. Prieš šios vasaros kelionę į Palangą ponia Genoefa susapnavo savo mirusią dukterį ir mamą:

„Savaitę iki to aš sapnavau sapną, kad mano mama, ji 4 metus jau mirusi, atėjo pas mane ir sako: „Mes tavęs laukiam ir tavęs pasiilgom, tu neįsivaizduoji kaip ten gera“. Ji buvo su mano dukra. Aš sakau: „Tai jeigu pas Jus ten taip gera, tai aš pas Jus ateinu“. O ji man atsakė – tu neskubėk. Čia laikas neegzistuoja“.

Su savo gera drauge ir bendradarbe Zita, Genoefa tą dieną maudėsi Baltijos jūroje. Vakarop ponios patraukė namo. Einant pajūriu prasidėjo keisti dalykai: „Aš tik atsimenu tai, kad du kartus jūroje išsimaudžiau ir, kad buvom pliaže, kai kilom kopomis į viršų aš savo draugei pasakiau, kad man negerai, daugiau aš nieko nebepamenu“.

Pasak Genoefos draugės Ritos, moterį tarsi kažkas pakeitė: aš miegojau ir kažkaip prabudau, žiūriu sėdi Genutė susiėmusi už galvos ir sako:

„Man bloga“. Ji atsigulė į lovą, bet ji paprašė, kad aš ją paguldyčiau ant žemės“.

Paguldžiusi Genoefa ant žemės Rita iškvietė greitąją pagalbą. Atvykę medikai Genutę rado be gyvybės ženklų. Jos širdis nebeplakė.

„Po kelių minučių gydytojas išėjo ir konstatavo mirtį. Sakau, kad negali būti, darykit ką nors. Tai gydytojas pasakė: „Aš dar pamėginsiu“, – įvykius prisiminė Rita.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.