Nerijus Juška: „Gal kitąmet būsime jau keturiese“

„Prieš dvejus metus aplinkybes taip susiklostė, kad Kūčias sutikau vienui vienas, savo namuose... Draugai, bičiuliai, visi galvojo, kad neverta Juškos kviesti, nes jis tikrai jau bus kur nors pakviestas... O išėjo taip, kad niekas niekur nepakvietė, ir likau vienui vienas...“, – specialioje laidoje „Valanda su Rūta. Kūčios“ kalbėjo baleto primarijus Nerijus Juška.

Garsus vyras pirmą kartą atvėrė namų duris po to, kai šiemet ne tik susižadėjo, tačiau ir susilaukė sūnaus Pauliaus.<br>D.Čėplos nuotr.
Garsus vyras pirmą kartą atvėrė namų duris po to, kai šiemet ne tik susižadėjo, tačiau ir susilaukė sūnaus Pauliaus.<br>D.Čėplos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2015, 3:10 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 1:52 PM

Garsus vyras pirmą kartą atvėrė namų duris po to, kai šiemet ne tik susižadėjo, tačiau ir susilaukė sūnaus Pauliaus. Garsus vyras prisiminė, kad pernai Kūčias šventė dviese, su širdies drauge, o šiemet jas sutiks jau trise – su sužadėtine, ir sūnumi. „Gal kitąmet būsime jau keturiese... Juk reikia Pauliukui sesutės...“, – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė N.Juška.

Šokėjas prisipažino, kad Kūčios jam nauja šventė, mat iki šiol jų nešvęsdavo. „Daugybę metų per Šv. Kalėdas šokdavau scenoje, todėl kelias dienas prieš repetuodavau, todėl nebuvo kada vykti švęsti Kūčių. Mano gyvenime tai buvo įprasta. Tačiau pastaruosius kelerius metus atsiradus mylimajai Agnei, o dabar ir sūnui, Kūčios taps viena svarbiausių metų švenčių mano šeimai...“, – teigė N.Juška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.