Projektas „Muzikinė kaukė“ – ties finišo linija

Muzikinis šou „Muzikinė kaukė“ ties finišo tiesiąja. Antrąją Šv. Kalėdų dieną paaiškės, kas šį sezoną taps geriausiu projekto dalyviu. Dėl titulo kausis keturi patekę į finalą dalyviai: Jokūbas Bareikis, Martynas Kavaliauskas, Violeta Tarasovienė ir Karina Krysko–Skambinė. Visų laukia stipri ir įnirtinga kova.

Visų laukia stipri ir įnirtinga kova.
Visų laukia stipri ir įnirtinga kova.
Visų laukia stipri ir įnirtinga kova.
Visų laukia stipri ir įnirtinga kova.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2015-12-25 11:56, atnaujinta 2017-09-27 12:22

Vertinimo komisija šį kartą nevertins finalistų, tačiau tars keletą žodžių apie dalyvių finalinius pasirodymus. Taip pat komisijos nariai visiems paruošė staigmeną ir įkūnijo legendinę britų roko grupę „The Beatles“.

„Muzikinės kaukės“ dalyviai, kurie nepateko į finalą, laidoje taip pat atliks muzikinius numerius. Vaida Genytė su Viliu Tarasovu romantiškai nusiteikęs sudainuos Jose Carrer’o ir Sarah’os Brightman dainą. Jauniausi muzikinio šou dalyviai Rūta Žibaitytė ir Audrius Janonis taps Mia ir Sel’u. Linksmas roko duetas bus Ineta Stasiulytė ir Donatas Čižauskas, kurie įkūnys grupę „The Roxette“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.