Projektą „Muzikinė kaukė“ laimėjo Martynas Kavaliauskas

Projekte triumfavo Martynas Kavaliauskas.
Projekte triumfavo Martynas Kavaliauskas.
Projektą laimėjo Martynas Kavaliauskas.
Projektą laimėjo Martynas Kavaliauskas.
Projekte triumfavo Martynas Kavaliauskas.
Projekte triumfavo Martynas Kavaliauskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2015-12-27 08:39, atnaujinta 2017-09-27 07:19

Tris mėnesius žiūrovus džiuginęs populiariausias BTV muzikinis šou „Muzikinė kaukė“ šeštadienio vakarą paskelbė laimėtoją. Paskutinį kartą susitikę visi dalyviai antrąją Šv.Kalėdų dieną šou pavertė šiltu ir linksmu muzikiniu vakaru. Projekte triumfavo Martynas Kavaliauskas.

Šeštadienio vakaras su „Muzikine kauke“ buvo spalvingas, kupinas pakylėtos nuotaikos ir geros muzikos. Aktorius Jokūbas Bareikis užkūrė pirtį įkūnydamas legendinę grupę „Bee Gees“. „Neatpažinau Jokūbo nei iš išvaizdos, nei iš balso. Įspūdingas ir labai linksmas pasirodymas“, – kalbėjo Asta Baukutė. Jokūbas, pasirodęs Vytauto Kernagio amplua, privertė visus susižavėti ir atgaivinti prisiminimus apie nuostabųjį maestro.

Martynas Kavaliauskas žiūrovų širdis palietė atlikdamas Bobo Marley numerį. Finale antram pasirodymui Martynas pasirinko Edmundą Kučinską. Kartu su juo dainavo visi esantys koncertų salėje. „Martynai, noriu pasidžiaugti, kad šį vakarą buvo nepaprastai įdomu“ , – patenkintas buvo Vytenis Pauliukaitis.

„Muzikinės kaukės“ finalininkė Violeta Tarasovienė sudrebino sceną ir pasirodė su trenksmu. Per pirmą pasirodymą atlikėja įkūnijo liaudies folkloro dainininkę Veroniką Povilionienę. Vėliau Violeta tapo vyru ir uždainavo korėjiečių kalba. Ji įkūnijo reperį SPY.

Karino Krysko-Skambinė tapo Vaida Genyte vaikystėje. Smulkutės dainininkės buvo neįmanoma atpažinti. Puikiai įvaldžiusi judesius ir balsą, K.Krysko-Skambinė tapo tikra maža Vaida Genyte. Per antrą pasirodymą įkūnydama Jennifer Lopez Karina privertė visus judėti šokio ritmu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.