Naujųjų išvakarėse „Auksiniame prote“ pildysis svajonės

Vieni svajoja patekti į „Auksinį protą“, kiti svajoja jį laimėti ir keliauti, treti svajoja neiškristi po pirmo žaidimo etapo… Bet yra tokių, kurie svajoja gauti vedėjų Arūno Valinsko ir Andriaus Tapino knygą ir autografą, o paskutinio šiemet žaidimo dalyvė Rita Klebonaitė prisipažino svajojanti apie asmenukę su Arūnu ir Andriumi, ir jie mielai sutiko!

Naujųjų išvakarėse „Auksiniame prote“ pildysis svajonės.
Naujųjų išvakarėse „Auksiniame prote“ pildysis svajonės.
Naujųjų išvakarėse „Auksiniame prote“ pildysis svajonės.
Naujųjų išvakarėse „Auksiniame prote“ pildysis svajonės.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2015-12-29 10:38, atnaujinta 2017-09-26 21:10

„Tai čiupkit išmanųjį telefoną ir ateikit fotografuotis!“ – paragino A.Tapinas žavią 25 metų vilnietę, o A.Valinskas prisipažino: „O kaip įdomu, dar niekada gyvenime nesu daręs asmenukės!“ Netrukus visi trys jau šypsojosi fotokamerai. „Smagu daryti neįmanomus dalykus!“ – tokiu iš Volto Disnėjaus pasiskolintu šūkiu gyvenime vadovaujasi linksmoji Rita.

Iš tiesų po kiekvieno „Auksinio proto“ filmavimo dar keliolika minčių studijoje vyksta šurmulys – fotografavimasis su populiariaisiais Arūnu ir Andriumi, jų autografų dalijimas, netgi žaidimo klausimų aptarimas ir iš įvairių Lietuvos miestų į LRT studiją suvažiavusių svečių bei dalyvių pasakojimai apie gyvus „Auksinio proto“ žaidimus. Daugelis vis dar svajoja ir laukia eilėje žaisti populiariausią intelektinį žaidimą LRT studijoje, kitų svajonės jau išsipildė.

Paskutiniame šių metų žaidime „Auksinis protas“ kartu su Rita žais ir dar viena vilnietė – 27 metų studentė Veronika Babenkaitė, kuri visus pritenkė pasakojimu apie save: mergina yra stūmusi traukinį! Nustebusiems žaidimo svečiams ir vedėjams Veronika paaiškino, kad tas traukinys nebuvo didelis. „Vienoje turistinėje kelionėje važiavome „siauruku“, staiga sėdo traukinio akumuliatorius, tad teko stumti traukinį“, – linksmai pasakojo išskirtine asmenybe save vadinanti mergina. Veronika mėgsta nuotykius ir svajoja pamatyti Žemę iš kosmoso.

Iš Pasvalio į „Auksinį protą“ atvyko dar viena išskirtinė asmenybė – 34 metų istorikas Gražvydas Balčiūnaitis, savo mieste subūręs neformalų ekologinį judėjimą-sambūrį ir avadinęs jį „Anoniminių gamtininkų rateliu“. „Pavadinimas skamba grėsmingai“, – pakomentavo A.Tapinas, paklausęs Gražvydo, ką veikia šio sambūrio nariai. Žinoma, gamtininkai ir daro tai, ką turi daryti kiekvienas gamtą mylintis žmogus – tvarko aplinką, keliauja, būna gamtoje ir ją saugo. Beje, būrys šio puikaus judėjimo narių atvyko palaikyti Gražvydo ir į LRT studiją.

Naujųjų išvakarėse „Auksiniame prote“ pamatysime dar tris išskirtines asmenybes – 55 metų teisėją iš Šiaulių Arvydą Martinavičių, 36 metų istorijos mokytoją iš Kauno Rasą Pranevičienę ir 27 metų kaunietį virėją Tautvydą Tėvelį.

„Jei jūs laimėsit, visam žaidėjų šešetui „statot“ šventinius pietus“, – šūktelėjo A.Valinskas linksmajam virėjui. – O mes su Tapinu taip pat ateisim užkąst!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.