I. Puzaraitė: „2016-aisiais labiausiai trokštu susilaukti vaikų“

Nuo mažens pramogų pasaulyje besisukančią Irūną Puzaraitę (25 m.) sunku kuo nors nustebinti, bet „TV antenos“ skaitytojams tai pavyko. Jie, balsuodami telefonais, elektroniniu paštu ir portale lrytas.lt, būtent šią vedėją ir Martyną Starkų išrinko simpatingiausiais.

I.Puzaraitė: „Metai buvo darbingi ir turiningi.“
I.Puzaraitė: „Metai buvo darbingi ir turiningi.“
M.Starkus ir I.Puzaraitė: „2015-ieji buvo nuostabūs.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.Starkus ir I.Puzaraitė: „2015-ieji buvo nuostabūs.“<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Dec 31, 2015, 12:40 PM, atnaujinta Apr 3, 2017, 9:53 PM

Beje, sausio 1-ąją bus paskelbti ir atskiri balsavimo tik internetu rezultatai.

Įvertinimo nudžiuginta I.Puzaraitė prabilo apie savo svajones, ir jos kur kas asmeniškesnės nei TV laidų reitingai.

– Kuo jums įsiminė 2015-ieji?

– Pirmas dalykas, kuris šauna į galvą, – metai buvo darbingi ir turiningi. Daug projektų, koncertų, net ir laisvalaikis buvo labai įdomus. Lankiau artimus žmones ir galėjau jiems skirti daugiau laiko nei bet kada. Ir baigsis metai puikiai – surengsiu net tris koncertus Kaune.

Šilčiausias metų įvykis – tapau teta (vasarą dukters susilaukė I.Puzaraitės sesuo Ineta – Red.). Lankau, keičiu sauskelnes, maudau, jei tik reikia, pavaduoju seserį.

Sesuo gyvena Vilniuje, aš Marijampolėje, bet būdama sostinėje išnaudoju kiekvieną progą pabūti su mažąja Barbora. Man tai atradimas, džiaugsmas, keliantis minčių apie savo šeimą ir vaikus. (Juokiasi.)

– Būtent apie tai labiausiai svajojate galvodama apie 2016-uosius?

– Taip. Dievinu vaikus, jie mane myli, net ir svetimi. Susimąsčiau: palaukite, sesuo jaunesnė, bet ji mane pralenkė. (Juokiasi.) O dar ir dukterėčia tokia gera, su ja būti paprasta.

2016-aisiais, jeigu Dievulis duos, galbūt įvyks didelių permainų ir mano gyvenime. Turiu draugą, mes nesame susižadėję, bet lyg tyčia prieš savaitę „KK2 penktadienyje“ apsilankiusi būrėja pasakė, kad per vieną vietą pastorėsiu, ir ne be priežasties. Negaliu pasakyti, kad labai tikiu būrėjais, bet kai žinios geros ir gražios, kodėl ne?

Jei tai išsipildys, paskambinsiu būrėjai ir padėkosiu.

Tai didžiausias mano noras ir troškimas. Manau, esu pasirengusi, turiu tam laiko. Nebijau sustabdyti visų darbų ir sceninės veiklos.

Galbūt ir šiaip atėjo laikas permainoms. Nuo ketverių metų – koncertai, gastrolės. Niekada neturėjau normalaus darbo. Kyla minčių, kad susilaukusi vaiko galėčiau žengti į visai kitokią sferą.

– Kokią?

– Labai mėgstu vaikščioti po baldų parduotuves ir mintyse juos komplektuoti. Traukia interjero dizainas.

Kita svajonė – nuosava įrašų studija. Laisvu laiku kuriu elektroninę muziką, kuri labai skiriasi nuo „Studenčių“ ar mano ir Mariaus Jampolskio dueto dainų.

Kol kas niekam nesu jos rodžiusi. Gal dar neužaugau iki to, kad pristatyčiau.

Nesakau, kad nebijau nežinomybės, bet nuolat aplanko mintys, kad galėčiau išbandyti dar ką nors. Manau, neprapulčiau.

– Kokių minčių sukėlė laimėti „TV antenos“ rinkimai?

– Malonų šoką. Iki šiol save vadinau dainininke, bet, pasirodo, esu ir TV veidas, kuris kai kam mielas ir šiltas. Labai smagu.

– Skaitytojai dažniausiai balsuoja už patrauklius žmones.

– Nelaikau savęs labai patrauklia moterimi. Galbūt simpatiška, kuklia, valiūkiška mergaite. Todėl šis titulas iš dalies ir linksmas.

– Kaip reagavo artimieji?

– Šeima labai apsidžiaugė. Visiems atrodo, kad tai tam tikras paskatinimas.

– Kitas rinkimų laimėtojas – Martynas. Ką apie jį manote?

– Jis man labai patinka, nes atrodo santūrus, savęs nebarsto. Solidus, mandagus, džentelmenas. Smagu prie jo per fotosesiją prisiliesti bent plaukais. (Juokiasi.)

Yra TV laidų vedėjų, kurių balso tiesiog malonu klausytis. Martynas būtent toks. Nepasakyčiau to apie save, nes negaliu teigti, kad man labai patinka mano balsas eteryje. Kita vertus, bent jau apsipratau su savo suvalkietišku akcentu.

– Pramogų pasaulio žmonės veržiasi į Vilnių, o jūs liekate ištikima Marijampolei. Kodėl?

– Pusmetį pabandžiau gyventi Vilniuje. Supratau, kad man čia trūksta ramybės. Negaliu sau leisti vėluoti, o sostinėje tai darydavau nuolat, čia sunku planuoti laiką.

Marijampolėje aš tą ramybę randu. Ten šeima, draugai. Atvažiuoju į Vilnių, padarau darbus, o grįžtu ten, kur man gera užmigti.

– Televizijoje esate jau daug metų. Jums tai aistra, siekis ar tik nuotykis?

– Pradžia buvo visiškai atsitiktinė. Iki šiol nežinau, kas ir kodėl mane pastebėjo ir nusprendė, kad galiu tikti šiam darbui.

Šiuo metu man tai tiesiog malonumas. Laidoje „KK2 penktadienis“, kurioje dirbu, jaučiuosi labai gerai, sutinku begalę įdomių naujų žmonių. Džiaugiuosi, nes dabar esu savo rogėse.

Buvo laikas, kai ieškojau savęs televizijoje, o dabar tiesiog esu savimi. Būtent to, pasirodo, ir reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance