Kaip sutikti Naujuosius, kad jie būtų sėkmingi?

Naujųjų metų išvakarėse laidoje „Vaivos pranašystės“ pranašai, numerologai, būrėjai atskleis, ar 2016-aisiais Lietuvos laukia pakilimas, ar nuosmukis. Kaip sutikti ateinančius metus, kad jie būtų sėkmingi? Ar tikslios buvo Vangos ir Nostradamo pranašystės?

Naujųjų metų išvakarėse Vaiva Budraitytė atskleidė, kaip sutikti ateinančius metus, kad jie būtų sėkmingi.<br>Organizatorių nuotr.
Naujųjų metų išvakarėse Vaiva Budraitytė atskleidė, kaip sutikti ateinančius metus, kad jie būtų sėkmingi.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 7:47 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 1:25 PM

Kaip sutikti Naujuosius, kad jie būtų sėkmingi, atskleidė būrėja Vaiva Budraitytė:  „Naujuosius metus derėtų sutikti kuo spalvingiau apsirengus. Puikiai tiks karnavaliniai rūbai, kuriuose dominuotų auksinės spalvos, taip pat daug blizgučių, blizgus metalas. Šventę geriau organizuoti triukšmingoje vietoje, kur daug šurmulio, trankios muzikos, žmonių. Taip pat reikia neužmiršti fejerverkų ar bent jau bengališkųjų ugnelių.

Kieme galima susikurti tikrą laužą, o grįžus namo – židinį ir kuo daugiau žvakių, žinoma, irgi raudonų. Jei ruošite stalą namie, puikiai tiks vienkartinė raudona staltiesė. Ant jos tiesiog, be vazos, galite sudėti įvairius vaisius. Į plieninį indą reikia įpilti gėlo vandens, tai bus duoklė Beždžionei. Vandens iš to dubens patys negerkite, ryte palaistykite augalus ar įpilkite augintiniams.

Serviruodami stalą stenkitės naudoti blizgiausius metalinius indus. Namus gausiai puoškite girliandomis ir nepagailėkite žvakių. Vidurnaktį neužmirškite ne tik fejerverkų, bet ir paskambinti namų varpeliais, o jei tokių neturite, atsidarę langus ir duris padaužykite puodais ar puodų dangčiais – būkite išradingi.

Svečius vaišinkite ir patys vaišinkitės sūriais, daržovėmis, vaisiais, įvairia duona, kepiniais. Jeigu negalite apsieiti be mėsos, ją kepkite ant grotelių, blogiausiu atveju – orkaitėje.

Tie, kurie niekaip neįsivaizduoja šventės be stipresnių gėrimų, gali ant stalo pasidėti vyno. Šiais metais tiks tik vynas, geriausia raudonasis.

Desertui tiks įvairūs šerbetai, šviežių ir džiovintų vaisių desertai, būtinai paruoškite nors vieną patiekalą su medumi ar nors dubenėlį medaus ant stalo padėkite.

Prie stalo ilgai nesėdėkite, daug šokite, judėkite, žaiskite judrius žaidimus. Geriausia organizuoti net ne užstalę, o furšetą.“

„Nostradamas įdomus tuo, kad smulkiai aprašo ateitį ir labai smulkiai ją mato, – teigė L.Malinauskas. – Kaip jam tai pavyko, niekas negali pasakyti, bet tokio antro žmogaus pasaulyje nėra ir nebus, čia kažkas unikalaus. Tiek Leonardo da Vinci, tiek Mišeliui iš Nostradamo klijuojama nežemiška prigimtis dėl neįtikėtinų gebėjimų įžvelgti ateitį. Na, o Vanga daug yra numačiusi, ja netgi domėjosi specialiosios tarnybos. Jos įžvalgos labai įdomios. 2016 metai nėra labai smagūs, palyginti su 1916-aisiais. Antri karo metai, įveistos reichsmarkės, kurios labai primena eurus. Svetimos imperijos, svetimi pinigai. Labai dideli žmonių judėjimai, šiuo metu itin didelis judėjimas prie Viduržemio jūros. Tuo metu didžiųjų valstybių vadovai Obama ir Putinas elgiasi kaip paaugliai.“

„Man didžiausią įspūdį Nostradamas padarė išpranašaudamas Sovietų Sąjungos susikūrimą ir žlugimą, – savo nuomonę dėstė būrėja Vaiva. – Bet dideliu pranašu būti nereikėjo, mano senelis taip pat sakė, kaip rusai atėjo, taip ir išeis, negali tokia agresyvi struktūra nesubyrėti. Na, bet žlugti turi mūsų visas pasaulis, nes taip, kaip dabar gyvena žmonės, jie gyventi negali. Apie 90 procentų žmonių apsimeta esą labai protingi, tačiau jų protas yra kaip gyvuliukų. Manau, Lietuva nustos gerti ir pradės gyventi. Ir mes būsime tas pumpuras, nuo kurio žydėti pradės visas pasaulis ir bus tobulas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.