„Lietuvos balse“ kausis ne tik dalyviai, bet ir mokytojai

Muzikinis projektas „Lietuvos balsas“  LNK žiūrovams pristato visiškai naują etapą – „Kryžmines kovas“. Prieš tai buvusiuose sezonuose Finale likusių 8 dalyvių likimą nulemdavo žiūrovai ir mokytojai, o į Superfinalą iš kiekvienos komandos patekdavo po vieną mokinį. Jau šį sekmadienį Lietuvoje bus įgyvendinta pasaulinio TV hito „The Voice“ naujiena – į Superfinalą gali keliauti ir du komandos nariai, o kitas mokytojas į svarbiausią projekto etapą gali keliauti be nieko. 

Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-01-04 20:18, atnaujinta 2017-06-11 22:30

„Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius teigia, jog projektas kiekvienais metais atsinaujina  ir žiūrovams pateikia šviežių naujienų. „Bene žaviausia iki šiol „The Voice“ formato, pagal kurį rengiame „Lietuvos balsą“, naujiena – Cross Battles, kurias mes lietuviškai pavadinome “Kryžminėmis kovomis“. Ši naujovė projektui neabejotinai suteiks dar daugiau intrigos ir azarto – jau šį sekmadienį tikrą išlikimo dramą išgyvens ne tik projekto dalyviai, bet ir mokytojai, kurie kausis tarpusavyje dėl galimybės į Superfinalą deleguoti savo komandos dalyvį. Tai tarsi muzikiniai šachmatai, tik vietoj šachmatų lentos – scena, o figūros – patys talentingiausi dalyviai“, – apie projekto naujovę pasakoja prodiuseris. 

Savo mokytojo komandą apginti ir „Lietuvos balso“ gerbėjus pavergti kaip niekad stengsis patys dalyviai, nes šiame etape viską spręs tik žiūrovų balsai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.