Lietuvių sėkmė Ispanijoje – pardavinėja vilas milijardieriams

Ne visi Ispanijoje gyvenantys lietuviai dirba tik juodžiausius darbus. Gintarei Lapcovaitei kiekvieną dieną tenka bendrauti su garsiais Rusijos politikais, estrados žvaigždėmis ir milijardieriais arabų šeichais.

Lietuvių sėkmė Ispanijoje – pardavinėja vilas milijardieriams.<br>Organizatorių nuotr.
Lietuvių sėkmė Ispanijoje – pardavinėja vilas milijardieriams.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2016, 1:02 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 9:22 PM

Gintarė – klestinti verslininkė. Lietuvė kartu su vyru prekiauja itin prabangiu nekilnojamu turtu Ispanijoje. Vilų ir namų kaina prasideda nuo kelių ir siekia dešimtis milijonų eurų.

„Mes koncentruojamės daugiau į tokį prabangų nekilnojamą turtą, bet neatsakome ir pigesnio turto pirkėjui. Pas mus visada durys yra atviros ir visada visiems padedame. Klientų yra visokiausių, yra tikrai tokių, kurie ieško prabangių namų, nuomojasi prabangias vilas už 200 000 eurų per metus. Perka taip pat, ten jau prasideda milijonai“, – laidoje pasakojo Ispanijoje gyvenanti ir verslą turinti lietuvė.

Moteris kartu su vyru į Ispaniją atvyko prieš keletą metų. Jauna pore emigravo prieš dešimtmetį. Anglijoje prekiavo nekilnojamuoju turtu, tačiau pastebėjo, kad Ispanijos pietuose – nekilnojamas turtas turi didelę vertę: puikus oras, geras klimatas.

„Gyvenom Anglijoje ir tiesiog sugalvojom čia atvykti peržiemoti. Atvykome žiemai, bet prabuvome vietoj 3 mėnesių visą pusmetį. Čia tiesiog geras oras, klimatas, žmonės, maistas, tiesiog tokia fantastika. Bet aišku traukė ir atgal į Angliją, po 6 mėnesiu grįžome atgal ir abu su vyru be jokių žodžių, vienas į kitą pažiūrėjom ir sakom – „norim atgal į Ispaniją“, – pasakojo G.Lapcovaitė.

Gintarė ir jos sutuoktinis apsigyveno pasaulio milijonierių pamėgtoje Marbelijoje ir atsidarė nekilnojamo turto agentūrą. Lietuviai pripažįsta – verslo pradžia buvo labai sunku, Ispanai „kreivai“ žiūrėjo į jų turtą perpardavinėjančius kitataučius.

„Aš manau, kad viskas yra įmanoma, reikia daug turėti noro ir viskas įmanoma. Aišku, nėra lengva, tai užtrunka ir laiko, ir nervų, bet viskas yra įmanoma. Reikia daug dirbti, niekas negaunama lengvai“, – sakė Gintarė laidoje „K

Gintarės darbe pasitaiko ir ypatingai turtingų klientų. Yra tokių arabų šeichų, kuriems lietuviai pardavė vilas kainuojančias po 50 milijonų eurų.

Ir nors Lietuvoje visi šaukia, kad nėra pinigų, girdėdama tokias kalbas Gintarė tik šypsosi – jos klientų sąraše yra daugybė lietuvių, o kai kurie iš jų perka vilas kainuojančias po kelis milijonus eurų

Anot Gintarės, Ispanijoje ypatingai geros sąlygos pirkti būstą. Palūkanos labai mažos, o Ispanijos bankai finansuoja net 100 procentų turto vertės, o pajamos už turto nuomą vasaros sezono metu. Iki 2000 eurų už savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.