R. Lingytės pusbrolis nelaiko jos „Lietuvos balso“ nugalėtoja

Jau šį sekmadienį šturmuos muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ didysis Superfinalas, kuriame teisę pasirodyti iškovojo ir antrojo sezono nugalėtojo Pauliaus Bagdanavičiaus pusseserė Rugilė Lingytė iš Marijampolės.

Praėjusioje laidoje pasirodęs operos solistas Rugilės neįvardijo kaip favoritės vien dėl to, jog ji giminaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Praėjusioje laidoje pasirodęs operos solistas Rugilės neįvardijo kaip favoritės vien dėl to, jog ji giminaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2016, 12:51 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 6:07 AM

Visgi praėjusioje laidoje pasirodęs operos solistas Rugilės neįvardijo kaip favoritės vien dėl to, jog ji giminaitė – savo balsą jis atidavė Kotrynai Juodzevičiūtei.

„Tikrai dėl to nesupykau. Tai mane kaip tik dar labiau įkvėpia judėti pirmyn. Paulius visuomet man buvo ir bus idealas. Žaviuosi jo talentu“, – teigė R.Lingytė. Anot pašnekovės, ji labai jaudinosi, jog gali iškristi iš „Lietuvos balso“. O išgirdusi, jog tarp konkurento Roko Spalinsko ir jos – balsų skirtumas labai mažas, buvo pasiruošusi, jog Superfinale nebepasirodys: „Esu be galo dėkinga visiems balsavusiems, kurie patikėjo mano nuoširdumu ir paprastumu. Pažadu, jog dėl jūsų ateinantį sekmadienį padarysiu viską, ką galiu.“

Savarankiška ir visuomet savo tikslų siekianti mergina jau seniau yra pasakojusi, jog dalyvauti projekte ji nusprendė pati, niekam nieko nesakė ir autobusu atkeliavo į sostinėje vykusią atranką.

„Taip yra ir toliau. Ir dabar važiuoju į repeticiją autobusu. Kartais Vilniuje paprašau, kad iki reikiamos vietos pavėžėtų giminaičiai, bet jei jie negali – pasinaudoju viešuoju transportu. Man tai nėra problema“, – šypsojosi septyniolikmetė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.