Galiausiai prabilo ir pats „Lietuvos balso“ skandalo kaltininkas

Praėjusioje „Lietuvos balso“ laidoje televizorių žiūrovai išgirdo netikėtą Deivio Norvilo komentarą, jog Rūta Ščiogolevaitė neva – dviveidė, kuri nuo pat finalinių kovų pradžios iš savo komandos norėjo išmesti didelę gerbėjų armiją turintį Dainių Griesių, tačiau jai tai nepavyko ir vaikinas pasirodys projekto superfinale. Visgi pats Rūtos auklėtinis visiškai kitokios nuomonės apie mokytoją.

Prabilo tarp Rūtos ir Deivio konfliktą įplieskęs Dainius Griesius.
Prabilo tarp Rūtos ir Deivio konfliktą įplieskęs Dainius Griesius.
Dainius Griesius.
Dainius Griesius.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 15, 2016, 1:40 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:38 AM

„Ypač po nokautų jaučiau iš jos sklindančią šilumą ir gėrį. Ji rūpinasi kaip mama tavo pasirodymu“, – komandos vedlę giria pašnekovas.

Būtent prieš nokautus R.Ščiogolevaitė išsakė neeilinius komplimentus savo komandos nariui. Moteris pareiškė, kad jis – jos metų atradimas. Tačiau pats Dainius palankumą iš Rūtos pusės pajuto jau po aklųjų perklausų: „Nuo pat pradžių pamačiau, jog ji įdomiai žiūri į mane. Jau po aklųjų perklausų jai patiko mano energija, mano balsas.“

O apie tai, jog ji norėjo Dainių išmest iš komandos – nėra jokios kalbos.

„Ji labai stipriai mane palaikė. Kaip mama sėdėjo ir palaikė mane. Tai labai šilta ir gražu. Tačiau mano priešininkai davė gazo, todėl jai teko rinktis“, – savo mokytojos sprendimą pateisina „Lietuvos balso“ superfinalininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.