„Laukinukės“ žvaigždė „Mis Venesuelą“ iškeitė į lietuvę

Šiuo metu TV8 rodomo serialo „Laukinukė“ pagrindinio vaidmens atlikėjas Mario Cimarro (44 m.) neišsigando lietuviško šalčio. Sužadėtinę Deimantę Andriuškaitę (23 m.) jos gimtinėje aplankęs aktorius pažadėjo netrukus vėl čia atvykti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

M.Cimarro Deimantei pasipiršo per jos gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
M.Cimarro Deimantei pasipiršo per jos gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
M.Cimarro Deimantei pasipiršo per jos gimtadienį.
M.Cimarro Deimantei pasipiršo per jos gimtadienį.
Neseniai Mario Deimantę lankė Lietuvoje.
Neseniai Mario Deimantę lankė Lietuvoje.
M.Cimarro Lietuvoje labiausiai išgarsino vaidmuo TV seriale „Laukinukė“.
M.Cimarro Lietuvoje labiausiai išgarsino vaidmuo TV seriale „Laukinukė“.
Buvusi M.Cimarro žmona N.Streignard šiuo metu džiaugiasi motinyste.
Buvusi M.Cimarro žmona N.Streignard šiuo metu džiaugiasi motinyste.
Buvusi M.Cimarro žmona N.Streignard 1992 metais buvo išrinkta gražiausia venesueliete ir taip prasiskynė kelią į aktorystę.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Buvusi M.Cimarro žmona N.Streignard 1992 metais buvo išrinkta gražiausia venesueliete ir taip prasiskynė kelią į aktorystę.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

2016-01-18 12:00, atnaujinta 2017-06-10 21:05

Serialų „Laukinukė“ (Gata salvaje), „Išdavystė“ (La traicion), „Geidžiamas kūnas“ (Cuerpo del deseo) žvaigždė Lietuvoje viešėjo, kai termometras rodė daugiau kaip 20 laipsnių šalčio. Kuboje gimusiam aktoriui mūsų klimatas buvo tikras išbandymas, tačiau šaltis jo, regis, neišgąsdino – Mario į Lietuvą ketina grįžti po poros mėnesių.

M.Cimarro lankėsi ir Vilniuje, bet daugiausia laiko vis dėlto praleido Kaune – mieste, kuriame studijuoja ir gyvena mylimoji Deimantė. O ši tiesiog netvėrė savo kailyje – norėjo visas drauges su mylimuoju iš tolimo krašto supažindinti, tempė jį kartu pozuoti žurnalams, nes neaišku, kaip likimas gali pakrypti.

Juk ir taip jau daug pasiekta – Deimantė tapo sužadėtine. O kada laukti vestuvių? Į šį klausimą gali atsakyti nebent būrėjos. Ir filmuose, ir asmeniniame gyvenime Mario nėra labai pastovus – ims ir nužiūrės jį per ilgus išsiskyrimus kita kokia gražuolė.

Kad ir kaip ten būtų, muilo operų aktorius Lietuvoje nepaliovė stebėtis, kad tiek daug žmonių jį atpažįsta.

M.Cimarro pastaruoju metu daugiausia laiko praleidžia Majamyje, kur įsirengė jaukius namus. Ten jį aplanko ir D.Andriuškaitė. Tiesa, biotechnologijų mokslus Kauno technologijos universitete kremtančiai gražuolei daugiau laiko tenka būti gimtinėje.

Deimantei ši specialybė – jau antroji. Prieš tai mergina baigė medicininę kosmetologiją.

Lietuvoje D.Andriuškaitė išgarsėjo dar būdama Kauno „Saulės“ gimnazijos abiturientė. 2012-aisiais ji varžėsi konkurse „Mis laikinoji sostinė“.

Nors pelnyti karūnos nepavyko, Deimantė buvo išrinkta fotogeniškiausia dalyve.

Mergina taip pat dirba fotomodeliu. Jos veidą buvo galima pamatyti užsienio ir lietuviškose reklamose.

M.Cimarro ir D.Andriuškaitė susipažino Majamyje ir netrukus vienas kitam pajuto karštus jausmus – visiškai kaip meksikietiškuose serialuose. Greitai įvyko ir sužadėtuvės. Vyras gražuolei pasipiršo per jos 23-iąjį gimtadienį.

Lietuvės išrinktasis šiuo metu Meksikoje filmuojasi naujame seriale.

Vis dėlto iš Kubos kilęs, o vėliau į Meksiką persikėlęs aktorius mieliausiai laiką leidžia Majamyje.

Mario visada svajojo tapti aktoriumi – aktorystę jis studijavo universitete. Įgijęs dramos mokslų bakalauro laipsnį M.Cimarro ėmė skintis kelią į šlovę.

Filmuodamasis Mario išmaišė Argentiną, Kolumbiją ir Venesuelą. Čia jis sutiko ir pirmąją žmoną – aktorę, „Mis Venesuela 1992“ Natalią Streignard. Abu jie vaidino Lotynų Amerikos TV serialuose.

Mario ir Natalios santuoka truko septynerius metus. Taip ir nesusilaukę vaikų jie pasuko skirtingais keliais.

Madride gimusi, būdama trejų metų su tėvais į Venesuelą gyventi persikrausčiusi N.Streignard 1992-aisiais pasipuošė gražiausios venesuelietės karūna.

Tai jai atvėrė kelią į aktorystės pasaulį – netrukus moteris išgarsėjo kaip serialų žvaigždė. Su Mario ji išsiskyrė 2006-aisiais, bet jau po poros metų ištekėjo už italų verslininko Donato Calandriello.

Likimo ironija – pora augina sūnų ir dukterį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.