Nuo LRT laidos herojaus žodyno televizijos žiūrovams linko ausys

Antradienio vakarą televizorių žiūrovai negalėjo patikėti nei akimis, nei ausimis. TV3 laidoje „Prieš srovę“ buvo rodoma Šiauliuose sudegusių mergaičių motina, ką tik užklupta baisiausios gyvenimo tragedijos. Tuo tarpu nuo nacionalinio transliuotojo laidos „Emigrantai“ herojaus žmonėms linko ausys.

Tiek keiksmų, kiek pylėsi iš Mindaugo burnos, televizijoje seniai nebuvo girdėti.
Tiek keiksmų, kiek pylėsi iš Mindaugo burnos, televizijoje seniai nebuvo girdėti.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2016, 9:14 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:36 PM

Šįkart „Emigrantuose“ eteris buvo skirtas Didžiojoje Britanijoje gyvenančiam Mindaugui. Emigrantas pasakojo apie patirtį gyvenant svetimoje šalyje, dirbant juodą darbą. Mindaugas užsidirba gaudydamas vištas.

Tiek keiksmų, kiek pylėsi iš Mindaugo burnos, televizijoje seniai nebuvo girdėti, juolab, populiariausiu LRT eterio metu. Nors keiksmažodžiai buvo cenzūruojami, bendras vaizdas buvo prastas, mat pypsėjo kiekvienas laidos herojaus sakinys.

LRT socialinės dokumentikos laidoje „Emigrantai“ pasakojamos emigravusių lietuvių istorijos. Laidos žurnalistai ir vedėjai – Akvilė Kavaliauskaitė ir Orijus Gasanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.