Vitalijaus Cololo žmoną šokiravo jos vyro elgesys

„Aktorystė nėra naujovė mano gyvenime. Man teko vaidinti kino filme ir filmuotis humoristiniuose „skečuose“. Sakyčiau, kad vaidinti seriale yra tikrai lengviau nei trumpuose „skečuose“. Juose tu turi per dieną sukurti daug skirtingų personažų. Būdavo, kad vieno filmavimo metu suvaidindavau net aštuoniolika skirtingų vaidmenų. O seriale įsijausti turi tik į vieną“, – pasakojo Vitalijus Cololo.

„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio vaidmuo.
„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio vaidmuo.
„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio vaidmuo.
„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio vaidmuo.
„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio vaidmuo.
„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio vaidmuo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-01-26 10:11, atnaujinta 2017-06-10 04:48

Nuo vasario TV3 televizijos eteryje – naujas komiškas serialas „Nuovada“, atskleisiantis margą trijų kriminalistų kasdienybę. Čia netrūks kuriozinių situacijų, stebins nauji eterio veidai, o pagrindinius vaidmenis kurs tokie teatro ir kino talentai kaip Arūnas Storpirštis, Povilas Laurinkus, Darius Auželis, Vitalija Mockevičiūtė, Žemyna Ašmontaitė ir kiti.

Prie seriale plušančių profesionalių aktorių prisijungė ir humoristas, laidų vedėjas V.Cololo. Jis yra ne tik vedęs įvairias televizijos laidas, bet ir vaidinęs humoristiniuose šou, kultiniame lietuviškame seriale „Moterys meluoja geriau“, kino filme „Redirected/Už Lietuvą!“. Žinomas vyras prisipažįsta, kad įgyta patirtis dabar jam leidžia prieš kameras jaustis užtikrintai.

„Nuovados“ premjeroje Cololo patikėtas nusikaltėlio – nepagaunamo ir daug problemų policininkams sukeliančio tipo – vaidmuo.

„Dabar man labai įdomu vaidinti vieną personažą, nes aš galiu su juo susigyventi, galvoti ir elgtis taip, kaip jis. Turiu laiko jį perprasti. Šiaip įdomus tas mano personažas. Jis nusikaltėlis, kuris turi humoro jausmą. Jis nėra per daug vulgarus. Ir jei pirmoje serijoje jo nepagaus, tai jis dar ir sėkmės lydimas“, – apie savo vaidmenį pasakojo Vitalijus.

Praėjusią savaitę internete išplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip apsaugos darbuotojai iš vienos sostinės vyninės išveda V.Cololo. Tiesa, tai tebuvo scena iš serialo filmavimo. Gero humoro jausmo nestokojantis Vitalijus šypsosi, kad jei žmonės patikėjo, jog situacija tikra, jis tuo tik džiaugiasi: „Džiaugiuosi, kad žmonės tai priėmė už gryną pinigą, tai reiškia, kad aš labai gerai suvaidinau. Net žmona patikėjo. Ji buvo šokiruota. Mano draugai, pažįstami skambino ir klausė: kas įvyko? Ar tai tiesa?“

V.Cololo džiaugiasi, jog tai – suvaidintas, o ne realus įvykis. Beje, areštinėje jis jau yra pabuvęs kartu su krepšininku Simu Jasaičiu. „Anksčiau galvodavau, kad kiekvienas vyras turi atsidurti blaivykloje ir būti išvežtas policijos“, – prisiminė V. Cololo ir  sakė, kad jo požiūris pasikeitė.

„Nuovados“ kūrėjai intriguoja: V.Cololo – ne vienintelė kviestinė žvaigždė, kuriai komiškame seriale bus patikėtas vaidmuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.