A. Vilčinskas rėžė tiems, kas jį smerkia dėl meilės jaunesnei

Paaiškėjus, kad dainininko Arvydo Vilčinsko mylimoji – kone perpus jaunesnė, žmonės pasidalijo į dvi stovyklas. Vieni gyrė ir linkėjo laimės, o kiti pasmerkė. Arvydas turi atsakymą visiems jo meilės kritikams.

Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta Gajauskaite.<br>BTV nuotr.
Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta Gajauskaite.<br>BTV nuotr.
Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta Gajauskaite.<br>BTV nuotr.
Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta Gajauskaite.<br>BTV nuotr.
Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta Gajauskaite.<br>BTV nuotr.
Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta Gajauskaite.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 12:42 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 2:23 AM

„Susidurdavau su davatkišku požiūriu, kad „kaip šitaip galima“. Bet tas davatkiškumas atsiranda iš nežinojimo. Tie, kas mane galbūt smerkia, nežino, kaip buvo iš tiesų. Jie mano, kad aš žmoną palikau dėl Rūtos. Dabar tvirtai noriu pasakyti: mano skyrybos ir pažintis su Rūta – visiškai nesusiję. Tai atskiri dalykai“, – sakė jis.

„Susipažinome Airijoje prieš porą metų. Koncertavau emigrantams, o po koncerto priėjo Rūta ir paprašė ją pakelti ant rankų. Nustebau – juk ji buvo su vyru, o aš – su tuometine žmona. Kiek sutrikęs pakėliau ją, mes nusifotografavome. Apsikeitėme feisbuko kontaktais, ir tiek“, – pasakojo Arvydas.

O po to – likimo vingis. Arvydas išsiskyrė su žmona. Depresyvias nuotaikas praskaidrino susirašinėjimas su Rūta Gajauskaite.

„Parašiau jai, kad pas mane skyrybos, kad bloga nuotaika. O ji atrašė: „Prisimink, kad tu visada turi mane.“ Tada ir supratau, kad ji man neabejinga“, – su jauduliu prisiminė dainininkas.

Arvydas neseniai pasipiršo mylimajai, o vestuves planuoja nedideles.

„Susirašysime, ir tiek. Juk vestuvės – tai tarsi įrodymas visuomenei, kad esame ir būsime amžinai kartu. O aš nenoriu niekam nieko įrodinėti. Ir taip man viskas aišku“, – sakė Arvydas.

Šį šeštadienį BTV muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ laukia A.Vilčinsko dainų vakaras. Žiūrovai turės progą ne tik klausytis už širdies griebiančių ir linksmų, šiuolaikiškai perdainuotų Arvydo melodijų, bet ir sužinoti apie dainininko meilės istoriją, kurią jis papasakos išsamiai. Kad neliktų nei vieno klaustuko.

Vyresnioji karta Arvydą prisimena iš Sąjūdžio metų – anuomet visur skambėdavo jo legendinė daina „Į Lietuvą“, geriau žinoma kaip „Grįžtu namo“. Arvydas pasakojo, kad iki šiol negali atsikratyti liūdnojo dainiaus įvaizdžio.

„Visiems atrodo, kad dainuoju tik apie tremtį ir išsvajotąją laisvę. Jei kitiems atlikėjams darbymetis būna per Kalėdas ir Naujuosius metus, man – visai kitaip. Daugiausia užsakymų dainuoti gaunu per Sausio 13-ąją, Kovo 11-ąja ir Vasario 16-ąją. Šiame projekte noriu parodyti, kad esu linksmas žmogus, turiu ir linksmų dainų“, – pasakojo Arvydas.

17 metų Jungtinėse Amerikos Valstijose pragyvenęs dainininkas šiandien sėkmingai kuria ir koncertuoja Lietuvoje.

„Jis – bendraujantis, visada šypsosi ir yra labai vyriškas vyras“, – taip apie Arvydą kalba jo kolegė „Dainuok mano dainą“ Karina Krysko, šiame šou pirmą kartą susipažinusi su Atgimimo laikų dainiumi.

Ir išties – niekas nepaneigs, kad Arvydas, kaip sako Karina, – vyriškas vyras. Juk antraip jo nebūtų pamilusi 29 metais jaunesnė mylimoji Rūta. Laidoje – ir jų meilės istorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.