Stano Beatai ir dviem Donatams rėžė: „Jūs gal apsirūkę“

Kulinarė Beata Nicholson ir grupė „Du Donatai“ nuo pat projekto „Žvaigždžių duetai“ pradžios tapo vienais iš pagrindinių žiūrovų bei komisijos favoritų – pirmose dviejose laidose trijulė užėmė atitinkamai trečią ir ketvirtą vietas. Deja, trečioje laidoje jų pasirodymas sulaukė nemažai karčios kritikos iš komisijos narių.

Stano Beatai ir dviem Donatams rėžė: „Jūs gal apsirūkę“.<br>Organizatorių nuotr.
Stano Beatai ir dviem Donatams rėžė: „Jūs gal apsirūkę“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 9:55 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 7:21 AM

B.Nicholson ir Donatai pasirinko atlikti lėtą, romantišką ir dramatišką dainą, tačiau šios pastangos liko nesuprastos.

„Suprantu, kad Beata norėjo pasirodyti elegantiškai ir subtiliai, bet šiandien ši užduotis nepavyko. Tiesą sakant, atmosfera man priminė užstalę“, – atsargiai žodžius rinkti stengėsi komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė.

Vis dėlto kitas komisijos narys Stano žodžių į vatą nevyniojo, ir mandagus būti nesistengė.

„Aš galiu tiesiai šviesiai pasakyt – ugnies buvo taip mažai, kad aš net nesuprantu, ar jie bent vieną kartelį parepetavo, ar išvis dėl to „nesiparino“, tiesiog išėjo į sceną ir padainavo bet kaip“, – rėžė Stano.

„Nesuprantu, kodėl taip daroma. Jų paskutinis pasirodymas Žvaigždžių karų tematika buvo toks nuostabus, toks fantastiškas, taip į temą – jame buvo atskleistos visos stipriausios pusės. Man net atrodė, kad ta daina su kiekvienu posmu lėtėja – net ėmiau galvoti, ar jie apsirūkę, ar kas jiems yra“, – ironizavo Stano.

„Tai gal tu čia apsirūkęs...“ – bandė juokais situaciją sušvelninti laidos vedėjas Mantas Stonkus. Kadangi sulaukė neaukštų komisijos vertinimų, Beatai ir dviems Donatams ateinančioje laidoje ypač reikės žiūrovų palaikymo.

Kadangi rezultatai projekte skaičiuojami sumuojant dviejų laidų taškus, kiekvienas balsavimas dalyviams yra labai svarbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.