Deivis prakalbo apie tai, kada gyvenimas su žmona tampa košmaru

Atlikėjų Deivio ir Renatos Norvilų šeima pagrįstai gali būti vadinama pavyzdine: atrodo, kad net ir bendri darbai ir kasdieniai rūpesčiai netemdo bendro poros gyvenimo. Tačiau namų be dūmų nebūna.

Sutuoktiniai pripažįsta, kad Deivis jaučia didesnį potraukį maisto gamybai.<br>D.Umbraso nuotr.
Sutuoktiniai pripažįsta, kad Deivis jaučia didesnį potraukį maisto gamybai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2016, 4:15 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:47 AM

Šį šeštadienį LNK eteryje Deivis netikėtai paatviraus apie tai, kada gyvenimas su žmona tampa košmaru.

Pora kartu priėmė garsiojo šefo Liutauro Čepracko iššūkį laidoje „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“, ir jo virtuvėje ne tik gamino gardžius patiekalus, bet ir pasidalino ne viena asmenine istorija.

„Mes negalime būti dviese virtuvėje. Tai yra košmaras. Kai du tokie mėgstantys gaminti susiduria virtuvėje ir nei vienas kitam nepasiduoda, tai yra baisu. Geriau tada tegul virtuvėje būna vienas, o kitas tegul būna pagalbininkas arba visiškai nieko neišmanantis“, – kasdienio gyvenimo detalėmis pasidalino atlikėjas.

Sutuoktiniai pripažįsta, kad Deivis jaučia didesnį potraukį maisto gamybai – jis neslėpė ir džiaugsmo gavus progą gaminti su vienu profesionaliausių šefų Lietuvoje. „Ši laida tikrai buvo mano slaptos svajonės įgyvendinimas. Aš noriu tų paslapčių, kurių Liutauras niekam neišduoda, kuriomis aš ir pats, aišku, su niekuo nesidalinsiu. Dar noriu išmokti kažką, kuo nustebinsiu save, svečius, kurių turėsime. Gaminimas su vienu geriausių Lietuvos šefų tikrai nėra kasdienybė“, – džiaugėsi Deivis.

Tiesa, dabar kulinariją pamėgęs Deivis pasidalino ir keliomis ne itin sėkmingomis maisto gamybos istorijomis iš savo gyvenimo – vieną kartą vaikystėje atlikėjas vos nesusprogdino namų, o kitą – graužė žalias bulves.

Vis dėlto laidoje „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“ Deivis išdrįso paprieštarauti L. Čeprackui dėl jo pasirinkto recepto: „Aš šiandien žvelgiau toliaregiškiau nei šefas, ir pasakiau, kad šitas padažas, jo kartumas, gali ragautojams sukelti įtarimų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.