Manto Wizardo draugai ragina jį susirasti tikrą darbą

Iliuzionisto Manto Žmuidinavičiaus – Wizard vardas ir triukai jau yra žinomi ne tik Lietuvos, bet ir užsienio žiūrovams, be to, jaunas vyras sudarinėja net vadovėlius pradedantiesiems iliuzionistams. Nepaisant to, kad karjera sekasi puikiai, atrodo, kad net artimiausi jo draugai mėgsta Mantą Wizard lengvai pašiepti dėl jo profesijos.

Rolandas Mackevičius laidos metu erzino iliuzionistą.
Rolandas Mackevičius laidos metu erzino iliuzionistą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-09 13:41, atnaujinta 2017-06-08 17:02

Kartu su bičiuliais Mantas Wizard pasirodys BTV žaidime „Ant liežuvio galo“ – kartu su juo žais balerina Kristina Tarasevičiūtė, brolis Vilius Žmuidinavičius bei aktorius Viačeslavas Mickevičius. Būtent tarp jo su Mantu ir kils daugiausiai kuriozinių situacijų, kurios prajuokindavo net ir žodžio kišenėje neieškančius laidos vedėjus – radistus Joną Nainį ir Rolandą Mackevičių.

„Mantai, gal žmonės susipažįsta per tavo magijos šou?“ – nagrinėdamas vieną iš laidos klausimų, Manto pasiteiravo R.Mackevičius. „Per jo šou žmonės nebent išsiskiria, suprastumėt, jei pamatytumėte jo pasirodymus“, – greičiau už patį Mantą atsakė V.Mickevičius.

Nors ir žaidė vienoje komandoje, bičiulis neslėpdavo džiaugsmo net Mantui pasirinkus neteisingą atsakymą. „Aš džiaugiuosi kiekviena jo nesėkme – pradedant gimimu, baigiant darbo pasirinkimu“, – toliau juokavo aktorius.

„Kaip tu išvis jį paėmei jį į komandą?“ – bandė vyrų santykius perprasti R. Mackevičius. „Netyčia, jis rinko butelius prie studijos, tai pagailo ir pakviečiau“, – nusijuokė Mantas Wizard. „Čia aš vis bandau atvesti jį į doros kelią, įkvėpti, kad susirastų normalų darbą“, – atšovė iliuzionistui V.Mickevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.