„X Faktoriaus“ superfinalas bus nepamirštamas

Sekmadienį – muzikinio projekto „X Faktorius“ superfinalas. Kaskadininkų triukai, specialieji efektai, netikėti pasirodymai – tai ir dar daugiau žada „X Faktoriaus“ rengėjai. Bus išpildytas ir Saulius Urbonavičiaus-Samo bei Marijaus Mikutavičiaus pažadas  kartu atlikti dainą.

Projekto akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Projekto akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2016, 3:28 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 9:57 AM

Superfinale kovos Sauliaus Prūsaičio komandos vaikinai Aleksas Augaitis ir Thomas Tumosa bei Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinė Monika Pundziūtė.

Bene svarbiausi pasirodymai – superfinalininkų duetai su garsenybėmis. Thomas scenoje atliks dainą kartu su dainininku Mantu Jankavičiumi, Aleksas dainuos su Anžela Adamovič – viena ryškiausių „X Faktoriaus“ dalyvių per visą istoriją. Monika scenoje pasirodys su visoje Europoje garsia grupe „Brainstorm“.

„Džiaugiamės, kad Latvijos žvaigždės „Brainstorm“ į Lietuvą atvyksta tik dėl pasirodymo „X Faktoriuje“. Tai pirmas kartas, kai šiame muzikiniame projekte pasirodo tokio lygio grupė. „Brainstorm“ kartu su Monika scenoje atliks „topų“ viršūnėse karaliavusį hitą „Maybe“. Scenoje taip pat gros grupė „Bix“, Anžela su Žygiu dainuos duetu. Ketvirtosios vietos nugalėtoja Marija dainuos su savo mokytoju Marijonu. Scenoje jie atliks nuostabaus grožio ariją iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“, – sekmadienio vakaro planus atskleidė „X Faktoriaus“ prodiuseris ir teisėjas S.Urbonavičius-Samas.

„TV3 projekto gerbėjai daugiau nei pusę metų kiekvieną sekmadienį leido prie televizoriaus ekrano. Norime jiems atsidėkoti – superfinalą paversime nepamirštamu reginiu“, – žadėjo „X Faktoriaus“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Samo ir Marijono duetas bus persmelktas ironija, šmaikštumu. Tiesa, turėsime nelengvą užduotį – išpildyti visus techninius sprendimus. Šiuo metu duetas aktyviai repetuoja, o tai kainuoja nemažai pastangų. Galiu pažadėti – teisėjų pasirodymas nustebins net skeptiškiausius žiūrovus. Na, o Monika pasirodymo metu skraidys! Kaip mėgsta sakyti vienas skandalingai pagarsėjęs Lietuvos popscenos atlikėjas, bus daug garso, daug šviesos… Ir šį kartą tai ne juokelis!“ – šypsojosi režisierius.

Šį sekmadienį lemiamą balsą turės žiūrovai. Tik jie turės teisę nuspręsti, kas taps muzikinio projekto trečiojo sezono laimėtoju, gausiančiu 15 000 eurų ir pelnysiančiu sutartį su kompanija „Sony Music“, kurioje įrašys dainą, pasieksiančią visos Europos klausytojus.

„X Faktorius“ superfinalas – sekmadienį per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.