Dainininką Virgį Stakėną ir jo antrininką sieja meilė muzikai

Kantri muzikos pradininkas Lietuvoje Virgis Stakėnas (62 m.) turi antrininką. Tai kaunietis Germanas Ščiupakovas (53 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Džiaugiuosi, kad radote į mane panašų vyrą, kuriam nesvetima muzika“, – sakė V.Stakėnas (kairėje).<br>M.Patašiaus nuotr.
„Džiaugiuosi, kad radote į mane panašų vyrą, kuriam nesvetima muzika“, – sakė V.Stakėnas (kairėje).<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Feb 11, 2016, 6:50 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 9:17 AM

Šiaulietį dainininką ir G.Ščiupakovą sieja meilė muzikai, nors šis nei dainuoja, nei kuria muziką. Vyras yra kolekcininkas, Vinilo plokštelių klubo įkūrėjas.

G.Ščiupakovą lyginti su V.Stakėnu pradėta maždaug prieš septynerius metus, kai muzikantas ėmė mesti svorį.

Anksčiau daugiau nei 160 kilogramų svėręs V.Stakėnas per trumpą laiką ištirpdė nemažai svorio. Kaunietis G.Ščiupakovas šiuo metu sveria per 100 kilogramų.

„Labai džiaugiuosi, kad radote į mane panašų vyrą, kuriam nesvetima muzika, – išgirdęs apie antrininką sakė V.Stakėnas. – Noriu su juo susipažinti. Manau, rasime bendrą kalbą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.