Svingerei Ievai nusisekęs vakarėlis, kuomet pasimyli su 9 vyrais

Šv. Valentino dienai skirtoje laidoje „Yra, kaip yra“ su N-14 ženklu laidos dalyviai atskleidė, kas dedasi vadinamųjų svingerių vakarėlių metu.

Svingeriai Ieva ir Adomas pasipasakojo apie erotiškus vakarėlius.
Svingeriai Ieva ir Adomas pasipasakojo apie erotiškus vakarėlius.
Svingeriai Ieva ir Adomas pasipasakojo apie erotiškus vakarėlius.
Svingeriai Ieva ir Adomas pasipasakojo apie erotiškus vakarėlius.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 12, 2016, 2:32 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 7:41 AM

Laidos dalyviai Adomas ir Ieva – svingeriai, kartu lankosi tokio tipo vakarėliuose. Ieva sakė, kad labiausiai jai nusisekęs toks vakarėlis buvo tuomet, kai ji pasimylėjo su 9 vyrais. Po tokių potyrių mergina tikina, kad jaučiasi puikiai ir nori dar.

Ievos mylimasis Adomas palaiko savo merginą bei sako, kad jam tai visiškai normalu, nes jis netiki ištikimybe. Adomas įsitikinęs, kad ištikimų vyrų nėra.

Vyras laidoje sakė, kad jis taip pat aktyviai dalyvauja meilės vakarėliuose, o kai būna su kitomis – Ieva būna stebėtoja ir dėl to tikrai nepyksta.

Adomas vaikystėje buvo labai pavydus. Vieną kartą mergina be jo išėjo į klubą, vaikinas dėl to nemiegojo visą naktį, pergyveno, tačiau po kurio laiko vaikinas sau pasakė:

„Gana, „dzin“ ta neištikimybė“. Su Ieva vyras susipažino, kai į jo įmone atėjo dirbti žavi sekretorė, dabar pora turi vaiką ir kartu gyvena 9 metus.

Pora pradėjo domėtis tokiais vakarėliais tuomet, kai pradėjo lankytis suaugusiųjų portaluose. Adomas ir Ieva lankosi ir pirtelėse, ir vakarėliuose. Viską organizuoja vyras, Ieva nežino nei kiek tai kainuoja, nei kokia žmonės ten gali patekti.

Kita laidos dalyvė – skandalingoje Erika Lisauskienė, kuri vasarą ištekėjo už jauno vaikino, kuriam vos 24 metai. Moteriai tai jau trečioji santuoka. Erika laidoje sakys, kad su pirmuoju vyru susituokė po 9 dienų draugystės, o kartu išgyveno 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.