V. Cololo apie naują avantiūrą: „Man bus sunku pakilti“

„Man nesutrukdys niekas. Tegu lieka tik ausytės ir kojytės, bet jos šoks ir šėls“, – taip apie naują iššūkį – dalyvavimą tautinių šokių kovose „Kadagys“ kalba žinomas laidų vedėjas, aktorius Vitalijus Cololo.

Šokių žingsnelius ir žadą atimančius triukus V.Cololo su „Pynimėliu“ repetuoja jau pusmetį.
Šokių žingsnelius ir žadą atimančius triukus V.Cololo su „Pynimėliu“ repetuoja jau pusmetį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2016, 9:52 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 4:50 PM

Tiesiogiai per TV3 Cololo kartu su Kirtimų kultūros centro tautinių šokių ansamblio „Vilniaus pynimėlis“ kolektyvu, pradės siekti pergalės.

„Norėčiau pabrėžti, kad šiame kolektyve šoka išeiviai. Tie, kurie kažkada šoko kituose miestuose, bet atvažiavo į sostinę dėl mokslų, darbų“, – pasakoja žinomas vyras ir prideda, kad prie šio kolektyvo yra prisijungę ir šokėjai iš užsienio.

„Mes esame vieninteliai tokie. Jeigu viskas klostysis taip gerai, kaip mes planuojame, mūsų „Vilniaus pynimėlyje“ šoks net ir neseniai atvykusi sirų šeima“, – juokauja Vitalijus.

Paklaustas, ar žada laimėti projektą „Kadagys“, V.Cololo šypsosi: „Mes jau laimėjome, jau jaučiame pergalę viduje. Ir net nesvarbu, kaip toli nukeliausime, šventiškai priimsime kiekvieną mums mestą iššūkį“.

Laukiantiems „Kadagio“ dalyvių kovų, V.Cololo sako: „Tik negalvokite, kad jie šoks kaip „diedukai“, nes išvysite įspūdingus, modernius pasirodymus. Pirma, žmonės pagaliau pamatys mane šokantį. Antra, tai nėra tas projektas, kuris skirtas seneliams, močiutėms. „Kadagys“ paskatins jaunimą eiti šokti liaudies šokius, atrasti savo šaknis. Tikiu, kad po pirmosios laidos seneliai griebs savo anūkus už rankų ir kvies šokti polkutę“.

Šokių žingsnelius ir žadą atimančius triukus V.Cololo su „Pynimėliu“ repetuoja jau pusmetį. Ar jis – griežtas generolas? „Į rankas griežtai imsiu tik partnerę. O jas keisiu taip dažnai, kaip vyrai keičia namie lemputes, – juokiasi Vitalijus. – Žinote, man bus sunkiausia iš visų generolų, nes kai kada vaidinsiu moterį, todėl mane teks kilnoti. Tai man bus sunku pakilti, o dar sunkiau – nusileisti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.