Raimonda Masiulytė: „Mano šeima Vimalį myli labiau už mane“

Į Lietuvą su vyru grįžusi dainininkė Raimonda Masiulytė papasakojo apie savo vyrą, kurį, kaip sako dainininkė, jos šeima myli labiau nei ją. Tuo tarpu astrologė Vaiva Budraitytė teigia, kad laimingų santykių tarp lietuvių ir musulmonų nebūna.

Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu.
Raimonda Masiulytė-Ramchurn su vyru Vimaliu.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-02-19 09:11, atnaujinta 2017-06-07 13:37

„Mano šeima yra labai kosmopolitiška, nes aš nesu vienintelė, kuri sukūrė šeimą su skirtingos kultūros žmogumi. Jo šeimoje yra tas pats ir visi patenkinti. Mano šeima mano vyrą mėgsta net labiau negu mane“, – sakė R.Masiulytė, neseniai su vyru įveikusi santuokos krizę ir atšaukę skyrybas.

Laidoje „KK2 penktadienis“ Raimonda kalbėjo, kad nors ji ir jos vyras skirtingi, tačiau yra viena iš daugelio tūkstančio tokių porų: „Mes esame viena iš daugelio porų, kurie esame iš skirtingų pasaulio kraštų“.

Raimondos vyras Vimalis sako, kad gyvendamas Airijoje problemų dėl savo rasės niekada neturėjo: „Mes gyvename Dubline ir visi žino, kad Airija – daugiakultūrinė šalis, kurioje gyvena daugybė žmonių iš skirtingų šalių ir miestų. Aš ten tikrai neturėjau problemų, žmonės draugiški“.

Tačiau astrologė V.Budraitytė sako, kad ji netiki lietuvių santykiais su skirtingų kultūrų atstovais: „Aš turiu daug patirties pagal savo darbo pobūdį. Jeigu budistas, krišnaistas su lietuvaite, tai ta sanskrito kultūra yra mums labai artima, nes mes esame indoeuropiečiai, tai galima atrasti gerų pavyzdžių. Bet jeigu santuoka su musulmonu, tai aš jau 30 metų dirbu ir nemačiau nei vienos laimingos pabaigos“.

„Visada anksčiau ar vėliau tai būdavo didelės ašaros, visada atimami vaikai ir dar noriu pasakyti, kad Lietuva žino labai mažai istorijų, nes jų yra tūkstančiai“, – LNK laidoje kalbėjo V.Budraitytė.

Kitas laidos dalyvis afganistanietis Ahmedas sako, kad jis prieš 20 metų pabėgo iš Afganistano, nes ten vyko karas: „Tėvai nusprendė, kad aš turiu pabėgti. Kartu su manimi bėgo ir brolis. O vėliau ir visa mūsų šeima pabėgo iš Afganistano“.

Pabėgėlis atskleidė, kad Lietuvoje pasiliko atsitiktinai. „Pradžioje kažkiek laiko gyvenau Rusijoje, o vėliau sumokėjau pinigus vadinamam „vedliui“, kad jis mane nelegaliai atvežtų į Vakarų Europą – Vokietiją ar Angliją, bet taip išėjo taip, kad jie čia mane paliko ir pabėgo“, – pasakojo vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.