Leonardo DiCaprio įkūnys Vladimirą Putiną?

Amerikiečiai ketina statyti vaidybinį filmą apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Teigiama, kad pagrindinį vaidmenį jame turėtų atlikti Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio (41 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

V.Putinas ir L.DiCaprio susipažino beveik prieš šešerius metus konferencijoje, kurioje buvo kalbama apie Sibiro tigrų išsaugojimą.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
V.Putinas ir L.DiCaprio susipažino beveik prieš šešerius metus konferencijoje, kurioje buvo kalbama apie Sibiro tigrų išsaugojimą.<br>AFP / „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 20, 2016, 11:33 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 9:33 AM

Planuojama, kad ateinančiais metais didžiuosius ekranus pasieks vaidybinis filmas „Putinas“. Politiniame trileryje bus pasakojama apie Kremliaus užkulisius.

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad juostą režisuos Auksinio gaublio laureatas Markas Damonas (82 m.), kurio darbų sąraše tokie filmai kaip „Monstras“ (2003 m.), „Du ginklai“ (2013 m.), „Kai ateina ji“ (2014 m.).

Filmą „Putinas“ rengiasi statyti Jungtinėje Karalystėje registruota amerikiečių kino kompanija „Knightsbridge Entertainment“.

Kalbama, kad juostoje Rusijos prezidentas turėtų būti parodytas kaip tautos ir valstybės gelbėtojas bei kovotojas su šalį graužiančia korupcija.

Kompanijos atstovų teigimu, filmo scenarijus pradėtas rašyti praėjusiais metais ir jau beveik baigtas, o šį pavasarį prasidės filmavimo darbai, kurie vyks Rusijoje, JAV ir Europos valstybėse.

Teigiama, kad Rusijos prezidentą juostoje įkūnys L.DiCaprio, kuris praėjusį savaitgalį pelnė BAFTA geriausio aktoriaus apdovanojimą už vaidmenį filme „Hju Glaso legenda“ ir kuriam už šį darbą pranašaujamas „Oskaras“.

Be L.DiCaprio, turėtų vaidinti ir daugiau Holivudo žvaigždžių. Kompanijos atstovai pažadėjo visą jų sąrašą paskelbti jau netrukus.

Filmo „Volstrito vilkas“ žvaigždė L.DiCaprio anksčiau yra pareiškęs, kad mielai įkūnytų Rusijos prezidentą.

„Vaidinti Vladimirą Putiną būtų išties įdomu. Labai norėčiau tai padaryti“, – yra sakęs aktorius Vokietijos laikraščiui „Welt am Sonntag“.

L.DiCaprio su dabartiniu Rusijos vadovu susipažino beveik prieš šešerius metus, kai V.Putinas ėjo premjero pareigas. Jie susitiko Sankt Peterburge per konferenciją, kurioje buvo kalbama apie nykstančius Sibiro tigrus.

„Mano fondas finansiškai rėmė kelis šių didžiųjų kačių išsaugojimo projektus. Aš su V.Putinu kalbėjausi tik apie šių nuostabių gyvūnų apsaugą, o ne apie politiką“, – pasakojo aktorius.

Tąkart V.Putinas L.DiCaprio pavadino tikru vyru. Mat vykdamas į konferenciją Holivudo žvaigždė patyrė sunkumų: jo lėktuvas dėl techninių kliūčių buvo priverstas nusileisti Niujorke, o paskui dėl stipraus vėjo skrydis buvo nukreiptas į Helsinkį.

„Noriu padėkoti, kad nepaisydamas visų aplinkybių pasiekėte Rusiją. Žmogus, kurio nervai ne tokie stiprūs, būtų nutraukęs kelionę dėl siunčiamų perspėjamųjų ženklų“, – tuomet pagyras aktoriui žarstė V.Putinas.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.