Už ką Vlada Musvydaitė Džiugui Siaurusaičiui įtaisė mėlynę?

Buvusi profesionali sportininkė, sveiką gyvenimo būdą propaguojanti laidos „Sporto ir mitybos balansas“ kūrėja Vlada Musvydaitė aktoriaus Džiugo Siaurusaičio paakį „papuošė“ mėlyne. Taiklus žinomos moters smūgis skriejo tiesiai aktoriui į akį. Kokia juoda katė perbėgo tarp dviejų žinomų žmonių, kad Vladai teko į darbą pasitelkti kumščius?

Filmavimo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Filmavimo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 22, 2016, 1:53 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 1:45 AM

Dž.Siaurusaičio gerbėjai gali nusiraminti ir nesijaudinti: inicidentas – tiesiog scena iš filmavimo aikštelės. Vl. Musvydaitei TV3 komiškame medicinos seriale „Rezidentai“ buvo patikėtas profesionalios boksininkės vaidmuo. Kviestine žvaigžde tapusiai moteriai teko supykusios sportininkės amplua – jos kuriama herojė taip įniršo ant savo gydytojo, kurį įkūnija Dž. Siaurusaitis, kad vožtelėjo tiesiai jam į akį.

„Nesu profesionalė, todėl jei būtų reikėję Džiugui trenkti ištikrųjų, tai tikrai būčiau pataikiusi. Nemanau, kad ir jis būtų taip drąsiai stovėjęs“, – tikinanti, kad savo kolegos nesužeidė, filmavimo užkulisius atskleidė Vl. Musvydaitė.

Moteris prisipažino, kad Dž.Siaurusaitis yra pirmasis vyras, kuriam ji yra trenkusi. Nors Vl. Musvydaitė yra išbandžiusi ne vieną kovinę sporto šaką, tačiau moteris teigia, kad jei tektų atsidurti situacijoje, kurioje reikėtų apsiginti nuo įžūlaus priekabiautojo – ji bėgtų, o ne pultų muštis.

„Man teko išbandyti beveik visas kovines sporto šakas, kuriose reikia smūgiuoti – boksą, karate, kiokušin, muai tai ir daug kitų. Man, kaip moteriai, tokios sporto šakos nepatinka, nes labai sunku perlipti per save ir prisiversti trenkti kitam žmogui. Aš taip negaliu. Vienoje savo laidoje esu gavusi net penkis nokdaunus. Man tai nepatiko, tikrai!“ – šypsodamasi pasakojo Vl.Musvydaitė.

Sveikos gyvensenos laidą „Mitybos ir sporto balansas“ vedanti bei prodiusuojanti Vlada prie televizijos kamerų seniai įpratusi, tačiau vaidinti moteriai iki šiol nebuvo tekę. Vaidmuo komiškame medicinos seriale tapo jos debiutu.

Vlada prisipažino, kad vaidinant sunkiausia buvo apsimesti tuo, kuo nesi. „Kai tik įžengiau į filmavimo aikštelę, režisierius man pasakė: „Vlada, dabar turi būti negraži ir stačiokiška. Jokiu būdu nesišypsoti ir neflirtuoti.“ Reikėjo būti stipria ir storžieve boksininke, kokia aš nesu. Gyvenime esu tikra pamaiva, todėl juoko filmavimo aikštelėje netrūko. Tačiau ne tik man sunkiai sekėsi susikaupti – profesionaliems aktoriams ši scena taip pat buvo tikras iššūkis. Pagal scenarijų, jie turėjo mane įžeisti, o tai pavyko tikrai ne iš pirmo karto“, – juokdamasi prisiminė Vlada.

Naujame amplua save išbandžiusi sportininkė tikina, kad vaidinti – nelengva užduotis: „Jei žmonės galvoja, kad aktorių duona yra lengva, tai jie tikrai klysta. Šis darbas yra labai sunkus. Nors mano epizodas eteryje truks tik kelias minutes, tačiau mes tai filmavome apie porą valandų. Reikėjo ne kartą pakartoti tą patį judesį, kad jis būtų nufilmuotas tinkamai“.

Žinoma moteris sako, kad mielai sutiktų filmuotis dar kartą: „Man labai patiko. Kitą kartą norėčiau vaidinti bėgikę arba trenerę. Režisieriai gali drąsiai mane kviesti.“ Vl. Musvydaitės debiutas seriale „Rezidentai“ – šiandien per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.