Laisva prabilo apie „Žvaigždžių duetuose“ kilusį skandalą

Praėjusį sekmadienį atlikėjas Radžis įsivėlė į konfliktą su „Žvaigždžių duetų“ komisija ir taip įsiuto, kad paliko sceną nė neišklausęs komentarų.

Prabilo ir iki šiol santūrumu garsėjusi Radžio partnerė „Žvaigždžių duetuose“ Laisva.<br>Organizatorių nuotr.
Prabilo ir iki šiol santūrumu garsėjusi Radžio partnerė „Žvaigždžių duetuose“ Laisva.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2016, 4:00 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 2:03 PM

Jis nepasirodė net tada, kai turėjo atlikti savo ypatingą pasirodymą su komisijos nariu Eugenijumi Skerstonu. Pats atlikėjas atvirai piktinasi nesąžiningu komisijos balsavimu ir kaltina juos žeminimu. Pagaliau apie tai prakalbo ir jo partnerė Donata Gutauskienė-Laisva, kuri iki šiol laikėsi gerokai santūriau.

Ar ir jai atrodo, kad komisija tyčia duoda mažesnius balus porai, už kurią balsuoja daugiausia žiūrovų?

„Manau, yra tiesos. Aš visai nepykčiau, jei bendrame kontekste viskas atrodytų kitaip, o dabar mus laiko kažkokiais chalturščikais, kurie neįdeda darbo. Nori nenori, bet vis pagalvoju: pala, o kodėl būtent mums taip?“ – išsiliejo Laisva.

„Kaip Stano sakė – neva nieko savo pasirodyme nepadarėme, nes rekvizitą mums kažkas surado, aprengti aprengė, o mes tik atėjome ir sudainavome. Sutikčiau, jei būtume nusidainavę ar kokią nesąmonę padarę – tada kita kalba“, – sakė „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

Ji prisiminė ir aktorės Donatos Rinkevičienės bei Egidijaus Sipavičiaus pasirodymą.

„D.Rinkevičienė pati po pasirodymo pripažino, kad nusidainavo. O štai Stano jai pasakė, kad praeitą kartą juos nuskriaudė, todėl šįkart pakels. Norėtųsi ir mums tokio palaikymo iš Stano, tik kažkodėl mums jo skiria nedaug“, – apgailestavo Laisva.

Nepaisydama šių nuoskaudų, Laisva neabejotinai yra viena pozityviausių „Žvaigždžių duetų“ dalyvių.

„Šiaip nuotaika labai gera. Kaip tik kalbėjome su Radžiu, kad jau nuėjome nemažą kelią, dar labiau susidraugavome, labiau vienas kitą jaučiame, daug kas einasi lengviau. Žiūrovai nemato, kiek su visais dalyviais per filmavimus prisijuokaujame, prisipokštaujame, šaipomės vieni iš kitų“, – šypsojosi Laisva.

Galbūt projekte užsimezgė ir tikrai tvirtų draugysčių?

„Aš pati geriausiai sutariu su Vaida Genyte ir Jonu Kalėda – visada kartu pasijuokiame, nes Vaida visada labai nervinasi dėl savo išvaizdos, figūros, tai aš jai sakau: baik, Genyte, valgyt picas ir nereikės jaudintis dėl figūros“, – juokėsi moteris ir pridūrė, kad puikiai laiką leidžia ir su projekto naujokais Ironvytu ir Neringa Šiaudikyte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.