I.Martinkėnaitė neslepia, kad dažnai sukasi virtuvėje, nes mėgsta namuose gamintą maistą. O gaminti tenka ne tik sau, bet ir dukrai. Kita laidos dalyvė menininkė Jurgita Minderytė-Motiekaitė, atidariusi šeimos restoraną Anykščių rajone, stebėjosi, kaip dainininkei sekasi suderinti dažną gaminimą su intensyviu koncertų grafiku.
„Juk koncertai vyksta savaitgaliais“, – šypsodamasi atsakė I.Martinkėnaitė.
Dainininkė laidos metu ruošė jautienos kepsnį su makaronais, o gurmanišką maistą dievinanti jos varžovė nusprendė paruošti keptus burokėlius su pačios rūkyta žuvimi.
Abiems dalyvėms tekęs iššūkis – atspėti, kas patiktų keliaujantiems žmonėms. Paruoštus valgius vertino ne kas kitas, o keliautojai pačiame Vilniaus oro uoste.