Rolandas Vilkončius prašovė atsisakęs Liutauro Čepracko patarimų

Laidoje „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“ Liutauro Čepracko komandoje susitiks kaip niekad kontrastinga pora – plepioji Donalda Meiželytė ir santūrusis žinių vedėjas Rolandas Vilkončius.

R.Vilkončius dievina Creme Brulee desertą.<br>T.Bauro nuotr.
R.Vilkončius dievina Creme Brulee desertą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2016, 1:43 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 10:31 AM

Pastarasis, tiesa, leido sau kardinaliai pakeisti žaidimo taisykles, ir užuot pats priėmęs kulinarinį iššūkį, metė jį L.Čeprackui.

„Aš šiandien gaminsiu Creme Brulee – tokį patį Creme Brulee darau jau kokius trečius metus iš eilės, o išragavęs esu ne tik Vilniaus, bet ir visos Lietuvos Creme Brulee“, – užtikrintai kalbėjo R.Vilkončius, nė neišklausęs, kokį receptą jam būtų siūlęs laidos šeimininkas. Maža to, kad atsisakė klausyti garsiojo šefo L.Čepracko patarimų, R.Vilkončius į laidą net atsinešė savo paties ingredientus.

Kol R.Vilkončius užtikrintai ir preciziškai gamino desertą, Donalda profesionalioje L.Čepracko virtuvėje pirmiausiai stengėsi gerai praleisti laiką. „Tai aišku, Rolandas yra tiek teigiamas personažas, kad jau kartais net neįdomu. Kai tik pradeda apie tą savo Creme Brulee, ir užsiveda su savo istorijomis, oi oi. Aš tingėčiau būti tokia rimta“, – komandos partnerį per dantį traukė Donalda.

Vis dėlto perdėtas pasitikėjimas savimi R.Vilkončiui atsirūgo – nepratęs prie profesionalios technikos, jis nesugebėjo nustatyti teisingų orkaitės parametrų. „Neįvertinau profesionalios orkaitės galimybių, bet kadangi pats norėjau rizikuoti, tai ir buvo mano klaida. Turbūt visgi reikėjo palaukti Liutauro“, – pamatęs savo darbo rezultatą apgailestavo LNK žinių veidas.

Nesėkmės atveju R.Vilkončius galėjo nuvilti išties ypatingą laidos komisiją. Šį sekmadienį laidos „Lietuvos superšefas: Žvaigždžių iššūkis“ patiekalų ragaus televizijos laidų vedėja Laima Kybartienė, kompozitorius Artūras Novikas bei Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė. Kartu patiekalus ragavo, tačiau jų nevertins, ir Donaldos dukra Juta Svilaitė – kulinarijos mokslų pirmakursė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?