Į „Auksinį protą“ mergina draugą atvedė užrištomis akimis

Patekti į populiariausią intelektinį žaidimą „Auksinis protas“ yra įvairių kelių ir būdų. Tačiau į LRT studiją, pasirodo, galima patekti apie tai nė nenutuokiant, kur tave, užrišusi akis ir prigrasinusi šiukštu nežiūrėti, veda geriausia draugė.

Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Mergina savo draugui padarė neeilinę staigmeną.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 11:55 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 11:57 PM

Gimtadienio staigmeną draugui sumaniusi Arūnė it žuvis tylėjo visa mėnesį. Tik gudriai šyspojosi ir rezgė planus 24-ąjį gimtadienį švenčiančiam Vytautui. Svarbiausia, kad draugas pasitikėtų ir nė akies krašteliu nematytų, kur jį už rankos veda šaunioji Arūnė.

„O dabar jau atrišiu akis ir gali atsimerkti!“ – paskelbė Arūnė, ir Vytautas po ilgos aklos kelionės staiga atsimerkė. Iš netikėtumo vaikinas apstulbo ir netikėdamas savo akimis įsispoksojo į priešais jį išdygusius Arūną Valinską ir Andrių Tapiną.

„Kur aš?“ – nuskambėjo ir klausimas, ir atsakymas vienu metu, nes staiga Vytautas susivokė, kad jo 24-asis gimtadienis vyks... ne kur kitur, o „Auksiniame prote“! Taip protmūšių aistruolį Vytautą Krutulį kvatodama su gimtadieniu pasveikino jo draugė Arūnė, o taip pat Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas.

Tai bent staigmena! Tai bent nuotykis! Tai bent gimtadienio dovana! Liko tik laimėti žaidimą… „Ant sofos jis visažinis, pažiūrėsim, kaip seksis žaisti LRT studijoje“, – šypsojosi išdaigininkė Arūnė, palinkėjusi sukaktuvininkui sėkmės. Deja, čia jau Arūnės galios ir baigėsi… Gimtadienio dovanos taip pat – vilniečiui Vytautui teks stoti į kovą su penkiais rimtais konkurentais pačiam. Pirmajame etape 24 metų IT specialistui Vytautui Krutuliui kompaniją palaikys 29 metų plataus profilio specialistu – nuo kavos pardavėjo iki rinkimų kampanijų konsultanto – save pristatęs Paulius Andriuškevičius, kuris dar pasigyrė, jog yra spaudęs ranką pačiai Nyderlandų karalienei Beatričei.

Vienoje komandoje su Vytautu žaidimą pradės ir 49 metų Lietuvių literatūros ir tautosakos instituto Tekstologijos skyriaus jaunesnysis mokslo darbuotojas Eligijus Daugnora. Gimęs Rokiškyje, bet Vilniuje gyvenantis vyras yra parengęs aštuonias Vaižganto raštų studijas ir parašęs vieną mokslinę studiją pats. Vyras dar visai neseniai buvo Rokiškio liaudies teatro vyriausiuoju režisieriumi ir mėgėjų teatre yra pastatęs keliolika spektaklių. Eligijus pajuokavo, jog klausimai apie literatūrą jam nebaisūs, o į „Auksinį protą“ jis atvyko… pasilinksminti.

Vienintelė vakaro dama, anot A.Valinsko, – spindintis deimantas „Auksinio proto“ karūnoje – 29 metų rinkodaros konsultantė iš Klaipėdos Deimantė Makarevičiūtė. Šviesiaplaukei gražuolei kompaniją palaikys 23 metų vertybinių popierių atsiskaitymo specialistas iš Trakų Lukas Narkevič. Vaikinas mėgsta groti gitara, akordeonu, skambina pianinu. „Matau, muzika jūsų arkliukas? – nusprendė A.Valinskas. – Ar vestuvėse grojate?“ Tačiau Lukas pareiškė vestuvių muzikantu būti neketinąs. Antrąkart „Auksiniame prote“ laimę bando 28 metų nacionalinio Kauno dramos teatro apšvietėjas Tautvydas Tėvelis.

Tad kuriam iš šio šaunaus šešeto pasiseks prasibrauti į finalines kovas, kuriose jau liko vos trys vietos. Ar Vytautas ne tik gimtadienį, bet ir pergalę? O gal it deimantas aštriu protu sužibės vienintelė vakaro dama?

„Auksinis protas“ užrištomis akimis – jau šį trečiadienį 21.30 val. per LRT televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.