Prie informacinės laidos vairo stos žavioji Lavija Šurnaitė

Motinystės atostogų išeisiančią populiarios informacinės laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėją Živilę Vaškytę LNK eteryje pakeis žurnalistė Lavija Šurnaitė. Laidą ji ves kartu su Pauliumi Skuču.

Laviją Šurnaitę džiugina naujas darbas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Laviją Šurnaitę džiugina naujas darbas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2016, 5:16 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 2:37 AM

Lavija grįžta į televizijos eterį po penkerių metų pertraukos. „Grįžimas džiugina, yra malonus, bet ir jaudina, nes jaučiu atsakomybę ir pasiilgimą“, – šypsojosi Lavija.

Žurnalistė pripažįsta, kad jai labai patinka laidos „Labas vakaras, Lietuva“ formatas ir stilius, pasak L.Šurnaitės, tai suminkštintas tradicinių žinių variantas. „Laidą praturtina gyvas pokalbis studijoje su svečiu, taip pat naujienų apžvelgimas gyvai tarp laidos vedėjų. Man tai artima patirčiai rytinėje laidoje“.

Lavija pirmąsyk prisijungia prie LNK žinių tarnybos it tai ją džiugina. „Jausmas šiltas ir malonus, kol kas pažįstu tik kelis žmones, bet jie jau spėjo sukurti puikią atmosferą“, – apie naują darbą kalbėjo moteris.

Lemtingas sutapimas, kad viena tų pažįstamųjų iš žinių tarnybos yra būtent Živilė Vaškytė: „Su Živile esame pažįstamos nuo „Labo ryto“ laikų. Vienu metu net abi buvome šios laidos vedėjos – dirbome pakaitomis kas savaitę. Apkalbėti šio virsmo kol kas nespėjome, bet smagu, kai keliai su kolegomis vis susipina iš naujo“.

Jos naujasis porininkas Paulius Skučas – taip pat kolega, su kuriuo Lavija jau turėjo darbo patirties: „Kartu darbavomės vesdami kitą rytinę laidą. Tik toje laidoje kiekvienas buvome atsakingas už savo „barus“, nors vienu metu būdavome eteryje, bet tiesioginio bendradarbiavimo nebuvo. Tad labai bus įdomu pažinti Paulių kaip laidos vedėją iš naujo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.