L. Anušauskienė atskleidė, kaip jai pasipiršo A. Anušauskas

Linos ir Arvydo Anušauskų meilės istorija prasidėjo tuomet, kai Seimo narys būsimąją žmoną pirmą kartą pamatė Seime, ten Lina atliko studijų praktiką.

L. Anušauskienė atskleidė, kaip jai pasipiršo A. Anušauskas.<br>LR archyvo nuotr.
L. Anušauskienė atskleidė, kaip jai pasipiršo A. Anušauskas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2016, 9:51 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 5:03 PM

Tačiau politikas KK2 laidoje kalbėjo, kad draugystė prasidėjo ne tuomet, o daug vėliau, kuomet buvo bendra istorikų šventė.

Ir Lina, ir Arvydas – istorikai, kaip laidoje sakys politiko žmona, istorijos mokslas buvo jų dviejų draugystės priežastis.

„Esame baigę tą patį fakultetą, galbūt bendros temos, bendri pažįstami, tikriausiai nuo to viskas prasidėjo. Mes abu suprantame tuos pačius dalykus taip pat“.

Gražuolė KK2 laidoje pasakojo, kad Arvydas jai pasirodė labai įdomus žmogus:

„Man jis pasirodė įdomus žmogus – žavingas, protingas, tai pirmi tokie įspūdžiai buvo, o vėliau matyt ir kiti dalykai sužavėjo“.

Lina Anušauskienė neišgyvena, kad ją ir sutuoktinį skiria net 27 metai, anot jos, kiekvienas pasirenka savo gyvenimo kelią.

„Gyvenimas neturi būti vien tik kažkokie standartai, kad turime gyventi pagal vieną ir tą patį modelį. Yra visokių porų ir mums yra taip gerai, kaip mes gyvename. Mes sutariame ir kiekvienas turime gyventi savo gyvenimą“.

Santykių pradžioje pora buvo tapusi tikru paparacių taikiniu, o Linai teko susitaikyti su nuolatinėmis apkalbomis.

„Arvydas yra užsiauginęs storą odą, o man galbūt buvo sunkiau, bet dabar man atrodo, kad aš pradedu irgi priprasti ir nebėra taip sunku mane išvesti iš pusiausvyros“.

LNK laidoje Lina atskleidė ir pikantiškas detales, kuomet Arvydas jai pasipiršo.

„Buvo gana netikėta, buvo pavasaris, graži diena. Arvydas nusivežė į gražią tokią panoraminę vietą, iš kurios atsiveria Vilnius, ir ten jis tiesiog paprašė tekėti. Aš sutikau“, – apie gražiausią gyvenimo akimirką pasakojo L.Anušauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.