Dukrą turėsianti E.Purauskytė dar neseniai pasisakė prieš vaikus

Ledo karaliene tituluojama verslininkė Erika Purauskytė vasarą taps mama. Erika laukiasi dukters. Ši naujiena jos bičiuliams buvo tarsi žaibas iš giedro dangaus – juk verslininkė dar visai neseniai pareiškė nenorinti vaikų.

Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-17 05:46, atnaujinta 2017-06-01 12:16

„Aš pagalvojau apie tai, ar noriu tapti mama. Noriu? Ne. Dar palauksim. Vėliau vėl pagalvojau. Noriu? Dar nenoriu, dar palauksim. Niekada neatmetu tos galimybės ir niekada nesakau niekada. Nesakau, kad neateis ta diena ir aš niekada nepajusiu motiniško instinkto, bet per 35 metus man nebuvo tokio noro“, – prieš savaitę vienoje televizijos laidoje kalbėjo E.Purauskytė.

Tuo metu Erika tikino, kad ją supa karjerą darančios moterys, kurioms per 30 metų, todėl nejaučianti priešiškumo dėl nenoro turėti vaikų. Tik kartą, kai grįžo į gimtuosius Mažeikius, E.Purauskytė buvo pasmerkta dėl vienišės gyvenimo.

„Žinote, per klasės susitikimus visi vardija savo pasiekimus. Mano klasės draugai turi po du vaikus, vieną vaiką, tris vaikus... O aš sakau: „Aš turiu verslą, turiu paskolų. Neturiu vyro ir neturiu vaikų.“ Prie stalo stojo tyla.

Auklėtoja neramiai prunkštelėjo ir paklausė, gal negaliu turėt vaikų? Aš sakau, kad nežinau, nes niekada nebandžiau. Visi stebisi: „O tai ką tu veiki, jei neturi vaikų?“ Aš suprantu juos, nes Mažeikiuose esi balta varna, jei 35 metų neturi vaikų.

Ir aš tada pradėjau pasakoti, kad Vilniuje yra barų, kur žmonės renkasi mano metų, be vaikų. Ir jie taip įtariai, nepasitikėdami manęs klausėsi. Pasakojau, kad yra ir naktinių klubų, kur renkamės ir kuriuose aš nesijaučiu blogai. Jie taip diplomatiškai patylėjo, bet iš jų veidų supratau, kad jie manimi netikėjo, manė, kad aš esu vargšė“, – tuomet porino E.Purauskytė.

Apie nenorą ir net baimę turėti vaikų Erika viešai kalbėjo ir praėjusių metų gruodį. Tuomet verslininkė minėjo bijanti turėti vaikų, nes, neva, galinti nesugebėti jų pamilti. Šiuo metu Šveicarijoje gyvenanti Erikos mamos sesuo Alma Žiliuvienė tuo metu naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad Erika paniškai nekenčia vaikų.

„Ji yra sakiusi, kad vaikai – kaip siurbėlės arba kaip erkės, kurios įsisiurbia visam gyvenimui. Kai sakydavau jai, kad vaikai senatvėje paduos stiklinę vandens, ji sakydavo, kad vandenį jai neš tarnaitės, o ji gyvens rezidencijoje.

O kai planavo kelionę pas mano dukrą Jurgą į svečius, prieš skrydį Erika jai parašė, kad nenori susitikti su jos vaikais. Ji sakė, kad jai vaikai, nors jiems jau daugiau nei 10 metų, yra neįdomūs, ir prašė juos patraukti“, – pasakojo teta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.