Reginos Jokubauskaitės nuotykį reikia rodyti vairavimo mokyklose

[[ge:lrytas:lrytas:860245]]

Daugiau nuotraukų (1)

Virginijus Mičiulis

Mar 23, 2016, 2:09 PM, atnaujinta May 31, 2017, 8:18 PM

Girta prie vairo sulaikyta R.Jokubauskaitė siūlo pareigūnams pinigų ir leidžia suprasti, kad galėtų atsilyginti ne tik jais. Vakar parodytoje laidoje vaizdas iš tiesų buvo nelabai estetiškas. Jautresnius žiūrovus galėjo ir supykinti.

Todėl galima suprasti Agnę Jagelavičiūtę, prisipažinusią, kad laidą pažiūrėjo tik iki tos vietos, kurioje diktorė skundžiasi, esą vyras jos nepasveikino Kovo 8-osios proga. Tačiau niekaip negalima sutikti, kad tokių laidų nereikia.

„Yra kažkokia prasmė tame paniekinime?“ - klausė žinoma stilistė. Atsakyti galėtų P.Dimšos pražudyto vaikino artimieji. Tik jie ir panašaus likimo žmonės. Visų kitų atsakymai būtų tik spekuliacija.

„Vairuoti girtam yra pati didžiausia gėda“, - savo samprotavimus pradeda A.Jagelavičiūtė. Ar tai iš tiesų tik „pati didžiausia gėda“, atsakyti vėl galėtų P.Dimšos pražudyto vaikino artimieji.

Diktorei R.Jokubauskaitei didžiausia gėda būtų netaisyklingai kirčiuoti. Arba pasirodyti ekrane nesipraususiai, nesusišukavusiai. Pagiringai.

O sėsti girtai prie vairo yra kas kita.

TV  laida „Pagalbos skambutis“ buvo ne pasityčiojimas iš vargšės klaidą padariusios moters, o bandymas traukti mūsų artimuosius iš po girtų vairuotojų ratų.

Todėl siužetas apie R.Jokubauskaitės nuotykį privalomąja tvarka turėtų būti rodomas visose vairavimo mokyklose.

P.Dimšos sukeltos avarijos vaizdai - irgi. Kruvinas ir girtas Jonas Radzevičius - taip pat. Girti ir kol kas dar nekruvini Egidijus Dragūnas bei Radžis Aleksandrovičius - būtinai rodomi.

O įsitikinusiems, kad šie žymūnai padarė tik klaidą, apskritai neturėtų būti išduodamas vairuotojo pažymėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.