Milisandra Radzevičienė: „Iš savo vyro niekuomet negaunu gėlių“

Yra vyrų, kurie mylimas moteris užverčia gėlių puokštėmis, ir esama tokių, iš kurių nė žiedelio negausi. Pasirodo, būtent toks grupės „Patruliai“ dainininkas Algirdas Radzevičius. Nors abejonių, kad labai myli žmoną Milisandrą, niekam nekyla, gėlių gyvenimo moteriai, kaip paaiškėjo „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Muzikinis gimtadienis“ studijoje, jis neneša, nors tu ką!

Milisandra.
Milisandra.
Donalda.
Donalda.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 1, 2016, 9:53 AM, atnaujinta May 30, 2017, 10:36 PM

Be gėlių savo 34-ojo gimtadienio išvakarėse Milisandra vis dėlto neliko. Gražiausią puokštę, elegantiškai nusilenkęs, juodaplaukei dovanojo „Muzikinio gimtadienio“ vedėjas Artūras Orlauskas, o vyras su kitu grupės „Patruliai“ nariu Juozu Butnoriumi žmonai skyrė gražiausias dainas.

Tačiau Milisandra keršijo. Visas savo simpatijas, o pabaigoje – ir dovanotą gėlių puokštę atidavė dainininkei Donaldai Meiželytei. Užtat iš vyro gavo atgal. „Banditkė! Pacankė! Chuligankė!“ – tokiais komplimentais Algirdas apdovanojo gimtadienį švenčiančią žmoną.

Tarp vyro ir žmonos tvyranti įtampa „Muzikinio gimtadienio“ studijoje nepaliko abejingų. Surimtėjo net naujoji gimtadienio viešnia, linksmoji humoristė Laima Tamulytė-Stončė, į televizijos studiją atskubėjusi tiesiai iš Prezidentūros, kur jai buvo įteikta garbinga „Auksinių plaučių“ statulėlė. Ne už humoristės talentą, o – net sunku patikėti – už poeziją. „Išleidau jau septintą, papildytą, meilės posmų leidimą. Jame daugybė atsakymų į egzistencijos klausimus. Siūlyčiau ypač atidžiai skaityti nuo 16 iki 20 puslapio, visiškai nušvisite“, – rūsčiu veidu, papūtusi lūpas dėstė Laima.

Jos rimtumas – tik vienas iš balandžio 1-osios „Muzikinio gimtadienio“ netikėtumų. Kas galėtų patikėti, kad Marijus Berenis nuo mėgstamos metalo muzikos pasuko į popsą? Išaiškėjo, kad su Liveta ir Petru Kazlauskais parengęs programą jis komisijos nario darbą iškeitė į koncertus šalies bažnyčiose.

Be amo „Muzikinio gimtadienio“ dalyvius paliko ir kita komisijos narė Livija Gradauskienė – priminė, kad netrukus jai teks išvykti į Singapūrą, dalyvauti konkurse „Misis Mother 2016“. „Gal „Rokados“ šokėjos man sukneles konkursui paskolintų?“ – domėjosi Livija.

Kiek vaikų Rumunijos moterys pagimdė muzikos prodiuseriui Deiviui Sharui? Kokią dovaną už gerus vertinimus jam pažadėjo dainininkė Donalda? Kokiais instrumentais vyrai groja vidinėmis Livijos Gradauskienės čakromis? Kodėl Milisandra su abiem „Patruliais“ leidžia savo paras? Kam Laimai Tamulytei-Stončei reikalingi draugai per pilnatį? Ir kodėl „Muzikinio gimtadienio“ komisija yra pati geriausia Rytų Europoje? Balandžio 1-osios linksmybės – tik smagiausiame Lietuvoje muzikiniame šou ir tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šou „Muzikinis gimtadienis“ – penktadieniais 20.25 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.