Krūtis Kaune susimažinusi danė prabilo apie grožio kainą

Danijos televizijos laidų vedėja Linse Kessler iki šiol laikoma didžiausias krūtis turinčia moterimi Skandinavijoje. Tačiau titulą ji netrukus gali prarasti, ir prie to prisidėjo Lietuvos plastikos chirurgai, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

L.Kessler grožį yra kūrę danų, švedų ir lietuvių medikai.<br>G.Bitvinskio nuotr.
L.Kessler grožį yra kūrę danų, švedų ir lietuvių medikai.<br>G.Bitvinskio nuotr.
L.Kessler dukra Stephanie krūtinės apimtimi kol kas negali lygintis su motina, nors jai taip pat buvo atlikta krūtų didinimo operacija.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Kessler dukra Stephanie krūtinės apimtimi kol kas negali lygintis su motina, nors jai taip pat buvo atlikta krūtų didinimo operacija.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Kessler iki šiol buvo laikoma didžiausias krūtis turinčia moterimi Skandinavijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Kessler iki šiol buvo laikoma didžiausias krūtis turinčia moterimi Skandinavijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Kessler kūnas išmargintas 61 tatuiruote.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Kessler kūnas išmargintas 61 tatuiruote.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Apr 2, 2016, 8:36 PM, atnaujinta May 30, 2017, 5:22 PM

Devintus metus Danijoje rodomos televizijos laidos „The Family On The Island“ vedėja, aktorė, gyvūnų globėja, o praeityje ir striptizo šokėja L.Kessler, kurios tikrasis vardas Lenina Chirstiansen, praėjusią savaitę gulė po mūsų šalies plastikos chirurgų peiliu.

Kaune įsikūrusios „Grožio chirurgijos“ klinikos specialistai moteriai atliko krūtų mažinimo operaciją.

Kelias dienas klinikoje praleidusi didžiakrūtė šiuo metu jau yra grįžusi į gimtąją Daniją, jaučiasi puikiai ir kovo 31-ąją atšventė penkiasdešimtmetį.

Krūtų mažinimo operacija L.Kessler yra pirmoji. Anksčiau moteris septynis kartus ryžosi krūtinės didinimo operacijoms.

Pirmąkart L.Kessler krūtis pasididino prieš dvidešimt penkerius metus, pastarąjį sykį – prieš penkerius.

Tuomet Švedijos plastikos chirurgai kiekvieną moters krūtį padidino implantais po 2 litrus silikono užpildo.

Per Kaune vykusią operaciją šie krūtų implantai pakeisti mažesniais. Kiekviename jų šiuo metu – po 1,6 litro užpildo.

Prieš pat operaciją kalbinama L.Kessler buvo puikiai nusiteikusi, tačiau neslėpė nerimaujanti, ar viskas pavyks taip, kaip ji norinti.

Moteris pasakojo, kad mažinti krūtis prireikė joms sukietėjus ir atsiradus laikysenos bėdų.

„Pajutau, kad krūtinė tapo kietesnė, bet dėl laikysenos, atrodė, rimtesnių problemų neturiu. Nuomonę pakeitė mano vedamų laidų filmuota medžiaga.

Ją žiūrėdama pastebėjau, kad nesu tokia tiesi, kokia buvo anksčiau“, – atvirai kalbėjo moteris.

Įspūdingomis krūtimis ir daugybe tatuiruočių dėmesį pritraukianti danė teigė, kad tai vienuoliktas kartas, kai jai atliekama plastinė operacija.

L.Kessler grožį yra kūrę danų, švedų ir lietuvių medikai.

Be krūtų didinimo operacijų, jai tris kartus atliktos veido patempimo ir jauninimo procedūros.

L.Kessler atvirai sakė, kad grožio paieškos jai kainavo maždaug šimtą tūkstančių eurų.

„Netikiu jokiomis grožio priemonėmis, išskyrus skalpelį. Jokie kremai ar SPA taip efektyviai neveikia“, – apie veido plastines operacijas be užuolankų kalbėjo didžiakrūtė televizijos garsenybė.

L.Kessler sakė apie Lietuvos plastikos chirurgus sužinojusi iš bičiulių danių, kurioms mūsų šalyje buvo atliktos veido ir kitokios plastinės operacijos.

Plačiau domėdamasi ji išsiaiškino, kad operacijų kainos Lietuvoje kone perpus mažesnės nei Skandinavijoje, net įskaitant kelionę ir viešbutį, o mūsų šalies medikai – savo srities profesionalai, iš kurių mokosi Danijos ir kitų kraštų plastikos chirurgai.

Dėl šios priežasties prieš penkerius metus L.Kessler pati ryžosi atvykti į Lietuvą ir operuotis veidą. Dar viena veido jauninimo operacija danei buvo atlikta pernai pavasarį.

Pirmai plastinei operacijai L.Kessler ryžosi būdama 24 metų – televizijos laidų vedėjai buvo padidintos krūtys. Tąkart moteriai pakako nedidelių implantų, kurių kiekvienas buvo užpildytas 340 mililitrų silikono.

Moteris neslėpė tuomet nemačiusi kitos išeities – natūrali krūtinė buvusi labai maža, ji jautėsi lyg berniukas.

Vėliau L.Kessler prireikė didesnių, 420 mililitrų, implantų. Taigi buvo atlikta antra operacija.

Kadangi veidrodyje save apžiūrinčiai moteriai iškilumai atrodė per maži, juos vis didino, kol kiekviename implante buvo po 2 litrus užpildo. Linse krūtinės apimtis siekė 115 centimetrų.

Kokia tiksliai garsenybės krūtinės apimtis bus po operacijos, dar nėra aišku.

Tai bus galima pasakyti visiškai atslūgus tinimui. Nėra abejonių, kad ji išliks įspūdingo dydžio.

Moteris sakė iki šiol dažnai vaikščiodavusi be liemenėlės, nes tokio dydžio parduotuvėse tiesiog nerasdavusi. Jas nebent siūdavosi pagal specialų užsakymą.

Eidama į paplūdimį L.Kessler puošdavosi didžiausio dydžio, kokį tik įmanoma įsigyti, bikiniu. Įprastai ir šis būdavo per mažas, bet garsenybė šiaip taip įsprausdavo savo iškilumus.

Kam danei reikėjo tokio dydžio krūtų? Ar moteris norėjo įtikti kokiam nors vyrui?

L.Kassler teigė, kad su operacijomis vyrai nesusiję. Ji yra nuo nieko nepriklausoma, siekia patikti sau ir jaustis laiminga.

„Nuo gimimo nesijaučiau graži, žinojau, kad grožio neįmanoma nusipirkti, tačiau yra priemonių, kaip jį galima sukurti“, – teigė L.Kessler.

Su vyru ir 25 metų dukters Stephanie, kuri ją pernai buvo atlydėjusi į Lietuvą, tėvu išsiskyrusi Danijos televizijos įžymybė šiuo metu širdies draugo neturi.

Vis dėlto moteris įsitikinusi, kad jį anksčiau ar vėliau sutiks.

Linse nemano, kad po krūtų mažinimo operacijos jos laida praras populiarumą. Neturėtų sumažėti ir moters gerbėjų gretos.

„Vyrai į mane pirmiausia žiūri kaip į asmenybę. Žinoma, krūtinę jie irgi pastebi, bet, manau, ne ji svarbiausia. Vyrams esu įdomi pašnekovė“, – sakė L.Kessler.

Skandinavijos didžiakrūtė pernai yra sakiusi, kas drastiškiems išvaizdos pokyčiams nepritaria jos motina. Ji įsitikinusi, kad dukra ir taip graži, tad savo kūną darko be reikalo. Tačiau tai, ką mano motina, L.Kessler nė motais.

Moteriai malonu, kad ją palaiko brolis profesionalus boksininkas Mikkelis Kessleris, kuris yra keturis kartus tapęs pasaulio čempionu, ir dukra Stephanie.

Šokio pasaulį pasirinkusiai garsenybės atžalai taip pat buvo atlikta krūtų didinimo operacija.

Stephanie, kuri prieš septynias savaites pagimdė dukrą, motina ir ateityje nedraus gražintis kūno. Mergina ketina sekti L.Kessler pėdomis.

Danijos garsenybė savo kūną nuolat patiki ne tik plastikos chirurgams, bet ir tatuiruočių meistrams. Šiuo metu jis išmargintas 61 tatuiruote.

Liekną figūrą penkiasdešimtmetė išlaiko sportuodama ir derindama maistą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.