Scenoje susižeidęs V. Cololo: „Silpniems žmonėms čia – ne vieta“

Praėjusį sekmadienį projekte „Trys muškietininkai“ virė veiksmas. Scenoje aidėjo šūviai, Mios krūtinę apgaubė dūmai, o Vitalijus Cololo užkulisiuose „užsidirbo“ krūvą mėlynių. „Iš tikrųjų, jūs tik nematėt, bet ten aš kovojau prieš šešis kardinolo siųstus žudikus“, – kaip visada šmaikštavo aktorius. Tik vėliau paaiškėjo, kad Vitalijus scenoje susižeidė iš tikrųjų. Ir ne kartą.

Scenoje nutinka ir skausmingų dalykų.
Scenoje nutinka ir skausmingų dalykų.
Scenoje nutinka ir skausmingų dalykų.
Scenoje nutinka ir skausmingų dalykų.
Scenoje nutinka ir skausmingų dalykų.
Scenoje nutinka ir skausmingų dalykų.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 7, 2016, 12:31 PM, atnaujinta May 30, 2017, 4:40 AM

„Susižalojau ne tik ranką, be ir koją. Žiūrovai to nematė, nes mano pasirodymo grimas visa tai paslėpė. Buvo gausu ne tik mėlynių ant veido, bet ir netikro kraujo – viskas buvo ir tikrai, ir netikrai kruvina“, – juokėsi aktorius.

Tačiau, ar tai vienintelė priežastis, kodėl žiūrovai ir komisijos nariai nepastebėjo to, kas nutiko V.Cololo? Žinoma, ne. Svarbiausia buvo ne tik grimas, bet ir aktoriaus profesionalumas.

„Aš pats stengiausi padaryti, kad nieko nesimatytų. Tik labai silpni žmonės ir ne aktoriai gali pasiteisinti sakydami: „Nepykite, sergu, skauda, užkimęs – todėl gerai neatlikome pasirodymo“. Silpniems žmonėms scenoje – ne vieta. Tikras aktorius užkulisiuose palieka ne tik savo kasdienius drabužius, bet ir emocijas, skausmus, blogas nuotaikas ir išeina pas žmones atlikti vaidmens“, – dėstė Vitalijus.

TV3 televizijoje V.Cololo su savo scenos partneriais – operos solistu Rafailu Karpiu ir Deividu Norvilu-Deiviu – parodys, kaip šėlsta... vabalai. Trijulė sumanė parodyti vabalų šokį iš klasika tapusio miuziklo „Voro vestuvės“.

„Vabalai – skamba labai daugiaprasmiškai. Juk yra grupė „The Beatles“, yra automobilis „vabalas“. Galiausiai, juk žmonės nuo senų laikų dievina skarabėjus, kitaip dar vadinamus „šūdvabaliais“. Trumpai tariant, apie vabalus nieko blogo negalima pasakyti. Jie tiesiog neša pozityvą. Jie – lėti, geri, geria sau nektarą ir švenčia, – pasakojo V.Cololo ir pridūrė. – Tad ir mūsų pasirodymas bus lengvas, linksmas ir gražus. Norime, kad dainuotų komisija, salė ir žiūrovai prie televizorių ekranų“.

Ar patirtos traumos nesutrukdys scenos vilkui deramai atlikti vaidmens? „Nieko tokio, aš dabar gydau žaizdas, dedu kompresus. Iki sekmadienio viskas susitvarkys. Net nepamatysite skirtumo“, – savo gerbėjus nuramina V.Cololo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.