Dainininkas Aleksas Lemanas jau pasipiršo mylimajai

Dainininkas Aleksas Lemanas televizijos laidoje pasipiršo savo naujajai mylimajai Linai, su kuria vyras susipažino koncerto metu Birštone. Aleksas sakė, kad moteris jam iškart krito į akį, o vėliau, kaip paaiškėjo, moteris jau seniai dievino A.Lemano dainas.

A.Lemanas.<br>LNK nuotr.
A.Lemanas.<br>LNK nuotr.
A.Lemanas.<br>LNK nuotr.
A.Lemanas.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-04-12 11:19, atnaujinta 2017-05-29 12:44

Po trijų mėnesių bendravimo Lina paklausė Alekso, koks jo statusas, o tuomet vyras galutinai apsisprendė išeiti iš namų. Žmonai Mildai apie tai jis pranešė paskambinęs iš telefono būdelės Birštone. Į Vilnių dainininkas daugiau negrįžo ir apsigyveno su Lina, o iš gimtųjų namų kartu pasiėmė vieną nedidelį lagaminėlį su sceniniais kostiumais.

Aleksas atskleidė, kad išeiti iš žmonos Mildos norėjo jau prieš 10 metų, bet žmona užrakindavo duris ir atsiklaupusi ant kelių prašydavo neišeiti. Kartu su Milda Aleksas Lemanas pragyveno 47 metus.

Alekso draugė Lina dirba Birštono sanatorijoje, dabar dėl naujų santykių jaučia aplinkinių pavydą. Be to, Lina sulaukdavo ir buvusios Alekso žmonos skambučių, išgirsdavo ne pačių gražiausių žodžių. Lina pasakojo, kad kai Aleksas dar gyveno su Milda ir vykdavo į namus Vilniuje, ji matydavo, koks jis būdavo įsitempęs ir kaip nenorėdavo grįžti į namus.

Kitas laidos dalyvis – renginių vedėjas Gintaras Mikalauskas. Vyras pasakojo, kad Aleksą Lemaną pažįsta gana seniai, pripažino, kad dabar Aleksas išgyvena tarsi antrą jaunystę. Gintaras dabar gyvena su trečiąja žmona, jų amžiaus skirtumas – 9 metai, tačiau santykiams tai neturi jokios reikšmės. Gintaras pasiūlė formulę, kuri, anot aktoriaus, padeda apskaičiuoti, koks turi būti idealus žmonos amžius: reikia vyro metus dalinti per pusę ir pridėti septynis.

Laida „Yra kaip yra“ šiandien per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.