Petras Dimša grįžo. O Regina Jokubauskaitė?

[[ge:lrytas:lrytas:1423568]]

Daugiau nuotraukų (1)

Virginijus Mičiulis

Apr 18, 2016, 4:03 PM, atnaujinta May 28, 2017, 12:22 PM

Tiksliau – sugrįžo serialo „Giminės“ tęsinyje jo vaidinamas ūkininkas Juozas Šeputis.

Pirmojoje dalyje buvo pranešta, kad šis personažas išvyko uždarbiauti į Norvegiją.

Filmo kūrėjų sumanymas atrodė suprantamas – aktorius nuteistas šešeriems metams, važinėti iš Pravieniškių filmuotis gali būti sudėtinga.

Tačiau LRT televizijoje buvo kalbama, kad svarbiausia priežastis, dėl kurios atsisakoma P.Dimšos paslaugų, – moralinė. Esą visuomeninis transliuotojas savo darbuotojams kelia labai aukštus reikalavimus.

Būtent taip ir pasakė LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis, išvydamas iš ekrano girtą prie vairo įkliuvusią „Sveikinimų koncerto“ vedėją Reginą Jokubauskaitę.

Ar galima jos nusižengimą lyginti su P.Dimšos nusikaltimu? Savo klaidą pripažinusi ir nuoširdžiai atgailavusi „Sveikinimų koncerto“ vedėja neteko darbo. O žmogų užmušęs, bet savo kaltės taip ir nepripažinęs „Giminių“ aktorius praleido kelias serijas ir toliau lyg niekur nieko vaidina populiariame filme.

Dvejopi standartai. Tiksliau – trejopi ar net ketveriopi, jeigu prisiminsime, kad girtam prie vairo įkliuvusiam Arūnui Valinskui neteko palikti „Auksinio proto“, kuriame už kadro skamba žmogų suvažinėjusio Jono Radzevičiaus balsas.

Taigi, gerbiamieji LRT televizijos vadovai, jeigu buvote tokie maloningi P.Dimšai ir J.Radzevičiui, grąžinkite į ekraną ir R.Jokubauskaitę.

Priešingu atveju, pelnytai užsitrauksite feminisčių rūstybę. Juk buvusi „Sveikinimų koncerto“ vedėja profesionalumu tikrai nenusileidžia kolegoms vyrams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.