K. Smoriginas jaunesnysis: „Negaliu mylėti dviejų moterų“

„Mano sugrįžimai namo visada būna sunkūs – reikia priprasti prie šeimos ir vaikų, o vaikams lygiai taip pat reikia priprasti prie manęs. Kartais jie žiūri ir aš matau, kad jie nustebę, kodėl šitas žmogus jiems kažką leidžia arba neleidžia, aiškina, ką daryti, reguliuoja gyvenimą“, – gyvenimo būdo laidai „Gyvenimas“ prisipažino baritonas Kostas Smoriginas jaunesnysis.

„Negaliu vienu metu mylėti dviejų moterų“,- sakė Kostas Smoriginas jaunesnysis.<br>Organizatorių nuotr.
„Negaliu vienu metu mylėti dviejų moterų“,- sakė Kostas Smoriginas jaunesnysis.<br>Organizatorių nuotr.
„Negaliu vienu metu mylėti dviejų moterų“,- sakė Kostas Smoriginas jaunesnysis.<br>Organizatorių nuotr.
„Negaliu vienu metu mylėti dviejų moterų“,- sakė Kostas Smoriginas jaunesnysis.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 20, 2016, 11:31 AM, atnaujinta May 28, 2017, 7:47 AM

Vienas garsiausių ir talentingiausių Lietuvos operos solistų itin vertinamas melomanų ir klasikinės muzikos profesionalų – jo balsas skamba garsiausių Europos teatrų pastatymuose, o darbų grafikas jau dabar užpildytas iki 2019-ųjų. Tačiau kaina, kurią tenka mokėti už sėkmę– labai didelė.

Vilniuje esančiuose namuose, kur K.Smorigino jaunesniojo laukia mylinti žmona Dainora ir trys pabiručiai vaikai, solistas būna vos keletą mėnesių per metus.

Ir šįkart kelioms savaitėms grįžęs į Lietuvą Kostas negali mylimiausiems žmonėms skirti tiek laiko, kiek norėtų, nes repetuoja vieną pagrindinių – Skarpijos – partijų netrukus Lietuvą sudrebinsiančiame „Toskos“ pastatyme.

Iki premjeros liko vos savaitė, tad repeticijos vyksta nuo ryto iki vakaro.

„Mudviem abiem su Kostu didžiausia vertybė yra šeima. Esame išgyvenę ir ilgus išsiskyrimus, kai jis dainuodavo tolimiausiose šalyse, ir keliaudavome kartu su mažais vaikais.

Visokių išbandymų esame patyrę, tačiau tikėjimas mūsų santykiais niekada nesušlubavo“, – atvirai pasakojo Dainora Smoriginienė. Vis dėlto, moteris puikiai supranta, kad jos vyrą nuolat supa gražios moterys ir gerbėjos, medžiojančios sėkmės lydimus vyrus.

„Neįsivaizduoju, kaip galima dėl trumpalaikio nuotykio sugriauti tai, ką dešimt metų kartu kūrėme. Be to, negaliu vienu metu mylėti dviejų moterų. Aš taip tiesiog nemoku – toks jau esu“, – prisipažino garsių teatro bei kino aktorių Dalios Brenciūtės ir Kosto Smorigino sūnus.

Kaip ilgus išsiskyrimus išgyvenančiai šeimai pavyksta kovoti su pagundomis, išsaugoti meilę ir auginti tris laimingus vaikus jaukiai sėdėdami savo namų svetainėje Kostas su Dainora laidoje „Gyvenimas“ papasakos jau šį vakarą.

Kitas laidos herojus – vilnietis Justas Džiugelis. Nuo mažens raumenų atrofija sergantis ir tik plaštakas pajudinti galintis vyras dėl ligos visą` vaikystę praleido įkalintas namuose.

Sužinojęs, kad net mokytojai nebegalės ateiti jo mokyti paauglys galvojo apie savižudybę, bet suprato, kad pats gali pakeisti savo likimą.

Ne kartą įveikęs mirtį ir nepabūgęs iššūkių dabar Justas džiaugiasi tarptautiniu verslu, su mylima moterimi svajoja apie šeimą ir padeda žmonėms atrasti gyvenimo grožį bei prasmę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.