I. Stasiulytė atskleidė, kad D. Meškauskas – geriausias lovoje

Kiek moterų mėgsta miegoti nuogos? Kiek vyrų ramia širdimi išleistų savo damas į erotinę fotosesiją? Su kokiu lietuvių aktoriumi merginos lengvai sutiktų praleisti karštą naktį? Tai – klausimai, į kuriuos atsakė šalies garsenybės.

Ineta Stasiulytė patikino, kad Deividas Meškauskas lovoje yra geriausias.<br>D.Umbraso nuotr.
Ineta Stasiulytė patikino, kad Deividas Meškauskas lovoje yra geriausias.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2016, 4:46 PM, atnaujinta May 28, 2017, 12:25 AM

Atsakymus į šiuos pikantiškus klausimus žvaigždės pateikė pikantiškame LNK žaidime „Moterys prieš vyrus“. Jos toliau įrodinėjo, kad čia jokių tabu nėra, ir apie save atskleidė dar negirdėtų intymių detalių.

Šį kartą žiūrovams studijoje pinigus laimėti bandė ir dėl garbės kovėsi renginių vedėja Laima Tamulytė-Stončė, dainininkė Dileta Meškaitė ir aktorė Ineta Stasiulytė. Kitoje barikadų pusėje su jomis susirungė Inetos gyvenimo draugas šokėjas Deividas Meškauskas, aktoriai Marius Jampolskis ir Eimutis Kvoščiauskas. Su savo komandomis kartu kovėsi ir užduotis vykdė laidos vedėjai Mantas Stonkus ir Inga Jankauskaitė.

Bene didžiausią ažiotažą kaskart sukelia užduotis, kai laidoje dalyvaujantiems garsiems žmonėms reikia išreitinguoti priešininkus kokiu nors pikantišku klausimu. Kai nuskambėjo Manto klausimas moterims „Kuris iš mūsų yra geriausias lovoje?“ studijoje pasigirdo aistringi šūksniai.

I.Stasiulytė apsidžiaugė dėl šio klausimo. „Aš vienintelė žinau atsakymą“, – ištarė ji ir nusiuntė oro bučinį kitoje barikadų pusėje stovinčiam savo Deividui. „Man nereikia niekieno klaust, šitą faktą aš tikrai žinau“, – toliau tęsė Ineta, tvirtindama, kad jos vyras – geriausias lovoje.

Merginų komanda patikėjo Ineta, ir visos nutarė, kad Deividą reikia statyti į pirmąją vietą šiame pikantiškame sąraše. Ineta, už rankos savo vyrą atvedusi prie pirmosios vietos pakylos, likusiems žaidėjams juokais leido suprasti, kad jos vyrui lygių nėra. „Ir viskas, nėra ką daugiau šalia statyti“, – leipo juokais aktorė.

Tačiau užduotis yra užduotis – reikėjo surikiuoti likusius dalyvius pagal gerumą lovoje. Reikalo tvarkyti ėmėsi Laima Tamulytė-Stončė. Nuskubėjusi prie Manto Stonkaus ir paėmusi jį už rankos, renginių vedėja pareiškė: „Mantai, aš manau, kad su tavim lovoje turėtų būti ne tik smagu, bet ir visa ilinksma.“ Mantas stojo į antrąją vietą sąraše. „Kodėl aš tik antras? Aš daug baltymų geriu ir austres mėgstu“, – guodėsi laidos vedėjas.

Be vietos liko stovėti M.Jampolskis ir E.Kvoščiauskas. „Eimuti, tu keliausi į paskutinę, ketvirtąją, vietą“, – nusprendė I.Stasiulytė ir D.Meškaitė. Aktorius, kurį ne viename šou esame matę persirengusį moterimi, nebandė apsimesti, kad jam linksma – tik nuleido rankas ir nunarino galvą. O M.Jampolskis, vedamas prie trečiosios vietos pakylos, ėmė kvatotis: „Ką aš darau geriausiai lovoje, tai miegu.“ 

Taigi laidos dalyvės pagal gerumą lovoje vaikinus išrikiavo taip: pirmoje vietoje – D.Meškauskas, antroje – M.Stonkus, trečioje – M.Jampolskis, o ketvirtoje – E.Kvoščiauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.