Vytautas Šiškauskas Motinos dienos proga sumanė dovaną

V.Šiškauskas.<br>D.Gražio nuotr.
V.Šiškauskas.<br>D.Gražio nuotr.
V.Šiškauskas.<br>D.Gražio nuotr.
V.Šiškauskas.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2016, 2:57 PM, atnaujinta May 27, 2017, 4:13 AM

Vytautas Šiškauskas sveikina Lietuvą su artėjančia Motinos diena ir pristato naujausią dainą „Žibutė“. Pasak dainininko, nuo pat vaikystės ši mažytė gėlytė jam būdavo pagrindinis ženklas, kad prasidėjo naujas metų laikas. „Atsimenu, kaip bėgdavau į mišką skinti vos pasirodžiusių žibučių. Man būdavo begalinis džiaugsmas įteikti jų puokštelę mamai.

Kartais su draugais žibučių prisirinkdavom ir daugiau, o tada jas parduodavom, atsistoję prie ūkinių prekių parduotuvės, – dalinosi linksmais prisiminimais V. Šiškauskas. – Kiti gautas kapeikas dažniausiai išleisdavo saldainiams, o aš nupirkdavau mamai dar ir kokią nors mažą dovanėlę... Šiemet šių gėlių nepririnkau, tačiau pasidalinsiu daina, kuri vadinasi „Žibutė“. Tikiuosi, kad ji suteiks visiems daug gerų, pavasariškų emocijų.“

Kitą savaitę Vytautas Šiškauskas žada dalyvauti poezijos ir dainų popietėje poetui Vytautui Barauskui atminti. Prasmingus ir įtaigius jo tekstus atlikėjas yra panaudojęs tokiose dainose, kaip „Ačiū tau“, „Nemigo naktį“, „Ateik“, „Kai mes šalia“, taip pat – naujausiame kūrinyje „Žibutė“. Šiuo metu išleidimui ruošiamame Vytauto Šiškausko albume bus galima išgirsti ir daugiau dainų su Vytauto Barausko parašytais tekstais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.