Daiva Tamošiūnaitė: „Oficialios skyrybos man – palengvėjimas...“

„Man tai buvo palengvėjimas. Širdis virpėjo tada, kai portalai pranešė apie skyrybas prieš trejus metus. O dabar, kai dėjau parašą, ne virpulį jaučiau...“, – teigė garsi televizijos ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė.

D.Tamošiūnaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Tamošiūnaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Tamošiūnaitė.<br>LNK nuotr.
D.Tamošiūnaitė.<br>LNK nuotr.
D.Tamošiūnaitė.<br>LNK nuotr.
D.Tamošiūnaitė.<br>LNK nuotr.
I.Martinkėnaitė (dešinėje) su kolegėmis.<br>T.Bauro nuotr.
I.Martinkėnaitė (dešinėje) su kolegėmis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 2, 2016, 2:12 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:12 PM

Kad televizijos ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė ir politiku tapęs jos sutuoktinis Dainius Budrys skiriasi, žiniasklaidoje buvo skelbiama dar prieš trejus metus. Tačiau oficialios poros skyrybos įvyko vos prieš kelias savaites.

Pasak Daivos, likus vienai su dukra sunkiausia buvo išmokti gyventi vienai.

„Man tai buvo didelis išbandymas, nes aš absoliučiai per savo gyvenimą nebuvau susidraugavusi su vienatve. Labai daug dienų prašydavau, kad pas mane vakarais kažkas ateitų ir būtų su manimi, vakarieniautų, su manimi kalbėtųsi, galbūt pas mane miegotų kokia draugė“, – prisiminė D.Tamošiūnaitė.

Tuo metu kita garsi moteris, taip pat nesenai oficialiai išsiskyrusi merginų grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė pirmą kartą prieš televizijos kameras prabilo apie naują širdies draugą, teisininką Mindaugą Urboną.

37-erių dainininkė pokalbio metu atrodys švytinti iš laimės. Tačiau, pasak Ingridos, tik artimiausi draugai žino, ką jai teko išgyventi pastaruosius kelerius metus, kai po dešimt metų trukusios santuokos nusprendė skirtis su sutuoktiniu Andrejumi Velijevu.

„Buvo dienų, kai norėjosi pasislėpti po antklode, ir niekur nesirodyti. Todėl, eidama į sceną, kaskart užsidėdavau kaukę. Priešingu atveju, vargu ar būčiau išgyvenusi, – pasakojo Ingrida. – Ar esu įsimylėjusi? Taip“.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ šį pirmadienio vakarą  per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.