V. Katunskytė tekėti trečiąkart nenori, bet apkabinimo trokšta

Dainininkė Vitalija Katunskytė daugiau tuoktis nebenorėtų.

V.Katunskytė su anūku Kęstučiu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Katunskytė su anūku Kęstučiu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2016, 2:47 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:05 PM

„Man vis sekdavosi ant tokių vyrų. Iš išvaizdos kai pažiūri, tai „grieko“ vertas, bet kai pasižiūri į „dūšelę“, tai mėgėjas alkoholio. Kaip ir kiekvienam žmogui, lemtis“, – sakė V.Katunskytė.

Tačiau moteris pripažįsta, kad namuose vienai liūdna.

„Aišku draugo gal ir norėtųsi, kad ateitų, kad apkabintų, nueiti į svečius, koncertą būtų tikrai smagu. Bet pažiūrėkite, kas darosi, tie visi „diedai“ mano metų žiūri tik į jaunas“, – kalbėjo dainininkė.

Dainininkė pasakojo, kad neseniai jai buvo pašalintas skrandžio mažinimo žiedas, kuris neleido dainininkei daug valgyti. Su šiuo žiedu moteris pragyveno 9 metus.

„Prasidėjo uždegimas. Gal devynerius metus prabuvo žiedas ir organizmas jį atmetė. Bijojom, kad nebūtų rimtesnių pasekmių, todėl nutarėm išimti lauk tą diržą, nes gali prisižaisti“, – sakė ji.

Dainininkė pripažino, kad kažkada yra svėrusi ir 200 kilogramų, o kai nutarė sulieknėti, buvo numetusi net 100 kilogramų svorio. Vitalija pasakojo, kad seniau apkūnios moterys nebuvo leidžiamos į sceną, todėl moteris labai išgyveno dėl savo svorio ir formų.

„Dainuoju apie 40 metų, bet didžiojoje scenoje esu tik 20 metų. Į didžiąją sceną ėjau 20 metų. Mane metė, buksavo, darė, kad neičiau į sceną. Sovietiniais laikais svėriau 85 kilogramus, ar su tokiu svoriu galėjai eiti į sceną? Visi sakė, kad balsą turi, balsas stiprus, galingas, bet neturi sceninės išvaizdos“, – kalbėjo V.Katunskytė.

Tačiau vėliau dainininkė suprato, kad nereikia iš savęs išspausti „pupytės“ įvaizdžio, reikia džiaugtis tuo, ką turi.

„Svarbiausia – kaip jautiesi. Aš jaučiuosi puikiai. Tą svorį truputį pakoreguojam. Niekada nebuvau „Olialia“ pupytė, ir niekada nebūsiu“, – atviravo V.Katunskytė.

Visą interviu su V.Katunskyte žiūrėkite pirmadienio vakarą laidoje KK2 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.