Moterys atskleidė, ką tenka išgyventi dėl meilės kaliniui

Marina Bui ir Donata Gutauskienė-Laisva įrodė, kad santuoka su kaliniais – įmanoma. Dabar atėjo eilinių Lietuvos moterų eilė papasakoti savo istorijas. Jos pasakojo apie tai, ką reiškia susituokti su vyru, kuris sėdi kalėjime už įvairius nusikaltimus. Lietuvės atskleidė, kad dažniausiai tokios pažintys užsimezga internetu, o vėliau virsta į tikrą meilę.

Ana.
Ana.
Ingrida.
Ingrida.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 1:30 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:20 PM

Laidos „Yra, kaip yra“ dalyvė Ingrida pati pasiūlė tuoktis kaliniui. Moteris pasakojo, kad su trečiuoju vyru susipažino internetu, o po kiek laiko nusprendė jį aplankyti kalėjime. Pradžioje pora kalbėdavo apie ūkio reikalus, tačiau po kiek laiko jausmai aštrėjo ir peraugo į meilę.

Inga su kaliniu susituokė paprastai – abu buvo apsirengę kasdieniais rūbais, o po vestuvių jaunavedžiai gavo kambarį vestuviniam pasimatymui. Moteris sakė, kad draugės šį jos sprendimą palaikė, apie vedybas žinojo ir jos mama, ir brolis.

Kalinio žmona laidoje neatskleidė, už kokius nusikaltimus yra nubaustas jos vyras, tačiau prisipažino, kad jo laukti dar reikės ilgai. Moteris šiuo metu iš viso turi 5 vaikus (3 iš pirmos ir 2 iš antrosios santuokos).

Kita laidos dalyvė – Ana. Moteris yra susilaukusi vaiko su kaliniu, o kai susipažino su savo vaiko tėvu, jai buvo vos 17 metų. Ana sako, kad viskas prasidėjo tuomet, kai jos draugės vaikinas buvo uždarytas į kalėjimą ir draugė jai pasiūlė susirašinėti su jo draugu. Po kiek laiko pora susidraugavo. Ana pasakojo, kad kaliniai geba labai lengvai sužavėti moteris, nes siunčia laiškus su gražiais piešiniais, yra be galo jausmingi.

Po kurio laiko Anos draugas buvo paleistas iš kalėjimo ir iškart prisistatė prie merginos durų. Ana pasakojo, kad vaikinas jai sakęs, jog jis yra turtingas, galbūt tuo ir pakerėjo jauną merginą. Po kurio laiko už reketą Anos draugas vėl buvo sulaikytas, o merginai nustojus su juo bendrauti, vaikinas siųsdavo draugus, kad šie ją atkalbėtų ir kad Ana sugrįžtų pas buvusį mylimąjį.

Laidoje moteris atskleidė, kad draugystė su kaliniu – sudėtingas dalykas. Ji vaikinui būdavo kaip šiukšlė, jeigu mergina per ilgai užtrukdavo parduotuvėje, vaikinas ją kaltindavo neištikimybe. Ana pasakojo, kad tuomet, kai ji laukėsi vaiko, buvęs kalinys pradėjo vaikščioti pas kitas, kartais smurtaudavo. Kai gimė vaikas, vyras pradėjo intensyviai gerti, į namus kviestis draugus, kurie taip pat buvo kaliniai, ne kartą į jaunos šeimos namus vyko ir policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai