„Lietuvos ryto“ arenoje susikaus stipriausi Lietuvos darželiai

Gegužės 7 dieną Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje įvyks jau trečius metus iš eilės organizuojamas „Lietuvos darželinukų čempionato“ finalas. Įspūdingame mažųjų krepšininkų renginyje dėl čempionų titulo varžysis šešių Lietuvos miestų stipriausios komandos.

Daugiau nuotraukų (1)

SKM.lt

May 6, 2016, 1:33 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:29 AM

Visi didžiausi miestai – Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys ir Alytus į didįjį finalą delegavo po du pajėgiausius darželius, užėmusius pirmąsias dvi vietas savo miesto čempionate.

Vilniaus garbę didžiajame finale gins ir dėl Lietuvos čempiono vardo varžysis pirmąją vietą „Vilniaus darželinukų čempionate“ užėmusi Martyno Žilionio „Žemyna“ ir antroje vietoje likęs Manto Mudėno „Mažylis“.

Finalinis dvyliktukas bus suskirstytas į A ir B grupes. Kiekvienoje grupėje visos šešios ekipos sužais tarpusavyje ir sužinos, kurios dvi yra vertos žengti į pusfinalį.

Vilniaus krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ arenoje vyksiančias rungtynes bus galima stebėti tiesiogiai portale Lrytas.tv nuo 12:50 val.

Nepamirškite palaikyti mažųjų krepšininkų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.