Veidotyrininkė: D.Bunkus su mylimąja turėjo seksualinių problemų

Nesenai Lietuvą sudrebino žinia, kad po kelerių metų draugystės nutrūko Danieliaus Bunkaus ir Justinos Stambrauskaitės santykiai. Kodėl dažnai žiniasklaidos aptariama pora pasuko skirtingais keliais? Galbūt atsakymą gali išduoti veido bruožai. Veidotyrininkė Elona Petkelienė laidoje „Vaivos pranašystės“ šį ketvirtadienio vakarą 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją iš poros veidų pabandė nuskaityti išsiskyrimo priežastis.

Veidotyrininkė teigė, kad D.Bunkus ir J.Stambrauskaitė nepateisino vienas kito lūkesčių.<br>T.Bauro nuotr.
Veidotyrininkė teigė, kad D.Bunkus ir J.Stambrauskaitė nepateisino vienas kito lūkesčių.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2016, 9:59 AM, atnaujinta May 25, 2017, 9:46 PM

„Mergina yra svajotoja. Tačiau reali svajotoja, žinanti, kaip pasiekti savo svajonę. Emocinga ir miela. Negalima sakyti, kad ji visiška barakuda. Ji kryptingai siekia savo svajonės, nori gyventi prabangiai, turėti plačią skalę malonumų. Gražiai rengtis, keliauti, turėti viską, kas yra aukščiausios kokybės. Niekas negali uždrausti to norėti. Jie išsiskyrė, nes vyras nepateisino jos lūkesčių, o ji nepateisino jo. Bunkus yra vyras, kurio kišenė jai per maža. Be to, manau, tam tikrų problemų buvo ir seksualiniame gyvenime.

Šioje vietoje turi atitikti ir seksualumas, ir temperamentas. Čia tarp jų didelis neatitikimas. Tiesiog jam buvo smagu parodyti, kad turi tokią merginą. Tačiau jai reikia ne tokio vyro. Visa problema yra jis. Kuo jis bus vyresnis, tuo merginos gali jaunėti, tai jį nuves į asmeninę destrukciją ir psichologines problemas.“

Veidotyrininkė pažvelgė ir į Indrės Burlinskaitės bei naujojo jos vaikino veidus. Pasak jos, poros draugystė naudinga abiem: „Indrė rado savo žmogų. Šiuo metu jis jai labai reikalingas, tačiau jos gyvenime neilgam, tik tam tikram laikui. Galbūt skamba žiauriai, kai esate įsimylėję. Bet tai vis tiek džiugu. Tam tikras žmogus turi atlikti misiją kito žmogaus gyvenime.

Liudas ir Indrė vienas su kitu tam tikru etapu yra ne tik tam, kad mylėtų vienas kitą, bet ir kad vienas iš kito kažko išmoktų. Šiuo metu jis jai yra mokytojas, ne tik puikaus kūno vyras, tačiau įsivaizduoju, kad ir seksas su juo nuostabus. Ir jai to dabar labai reikia, jai reikia pasikelti kaip moteriai, nes buvo labai stipriai sugniuždyta. Jis verčia ją tikėti meile.“

Mistinės realybės dokumentika „Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per „Lietuvos ryto“ TV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.