Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną

Atšilo oras, pakilo noras“, – byloja liaudies išmintis. Tam pritaria ir TV3 vasaros realybės šou „Du Barai. Gyvenimas greitkelyje“ vedėja tapusi Vaida Skaisgirė. Atšilus orams, gegužės viduryje, ji užsinorėjo... išsimaudyti. Na, jei ne išsimaudyti, tai bet stilingai pasiplaukioti ežere. Ir jai tai be abejonės, pavyko.

Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Vaida Skaisgirė jau atidarė maudynių sezoną.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 13, 2016, 11:32 AM, atnaujinta May 25, 2017, 6:38 PM

„Lipti į ežerą iš pradžių buvo nedrąsu, tačiau buvo labai šilta diena. Nors vanduo ir šaltokas, greitai pripratau ir įsėdusi pripučiamame rate labai smagiai paplaukiojau ežere“, – tikino Vaida, šią savaitę atidariusi maudynių sezoną.

Vaida pripažįsta, kad ji nėra „ankstyvasis ruonis“ ir maudytis pavasarį neskuba. Kas pasikeitė? Kodėl dabar? Pasirodo, šias Vaidos maudynes gegužės viduryje inicijavo realybės šou prodiuseriai, sumanę nufilmuoti vasariškus anonsus.

„Visa tai kūrybingų prodiuserių dėka. Dominykas Kubilius sumanė labai smagią ir intriguojančią naujojorealybės šou anonso idėją. Viena iš anonso dalių – mano maudynės „Karpynėje“ esančiame ežere. Juk „Du barai. Gyvenimas greitkelyje“ – vasaros šou! Kaip be maudynių? – besišypsodama retoriškai klausė V.Skaisgirė. – Bus įdomu pamatyti rezultatą, bet jau ir dabar aišku, kad anonsas bus itin vasariškas, nuotaikingas, intriguojantis ir „karštas“, kaip ir pats realybės šou“.

Žinoma, visos moterys, kur bebūtų – egzotiškame paplūdimyje ar prie lietuviško tvenkinio – nori atrodyti stilingai. Žinoma moteris tikina, kad didžiausių pagyrų ir padėkų už jos įvaizdį šįkart nusipelnė realybės šou stilistas. Ją ir jos kolegas, autostradoje Kaunas-Klaipėda esančių barų vadovus Gerdą Stiklickienę ir Vitalijų Cololo puošė stilistas, prekės ženklo „ŠaŠa“ kūrėjas Joringis Šatas. Jis rūpinsis trijulės įvaizdžiu viso projekto metu.

„Mano vasariškas derinys anonse yra iš naujausios dizainerės Agnes Flick kolekcijos. Ji specialiai šiam projektui kurs drabužius man, sekmadienio tiesioginėms transliacijoms, kai žiūrovai spręs, kas iš dalyvių turi palikti barą. Agnes pilna neįtikėtinų idėjų, jos sukurti drabužiai tikrai nepaliks abejingų“, – sakė V.Skaisgirė.

Šios savaitės pradžioje prodiuseriai rinko realybės šou dalyvius. Komandai teko varginanti užduotis iš 30 kandidatų atrinkti tik 12 talentingų, charizmatiškų ir bebaimių dalyvių. Jie jau netrukus susirungs dėl didžiojo prizo ir šlovės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.