Laidų vedėjos Daivos Žeimytės karjeroje – naujas posūkis

„Mėgstu diskutuoti. Būsiu kietoji, kandanti ginčininkė“, – sakė „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistė Daiva Žeimytė (35 m.), nuo šios savaitės televizijos ekrane pakeisianti Kristupą Krivicką.

D.Žeimytės ir D.Tamošiūnaitės vedamoje laidoje „Ginčas“ bus karšta.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D.Žeimytės ir D.Tamošiūnaitės vedamoje laidoje „Ginčas“ bus karšta.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Augulytė („Lietuvos rytas“)

2016-05-16 12:09, atnaujinta 2017-05-25 11:31

Sezono pabaigoje „Ginčo“ prodiuseris ir vedėjas K.Krivickas žiūrovams parengė malonią staigmeną. „Kai ginčijasi moteris su vyru, būna aštru, bet kai ginčijasi dvi moterys, įtampa pasiekia maksimumą“, – sakė jis.

Paskutines kelias šio sezono „Ginčo“ laidas ves laidų „Lietuva tiesiogiai“ ir „24/7“ vedėja D.Žeimytė su Daiva Tamošiūnaite.

D.Žeimytei naujasis vaidmuo baimės nekelia. Ginčytis ji gal ir nemėgsta, bet diskutuoti – labai.

„Mėgstu diskutuoti ir su manimi kažkodėl kiti mėgsta diskutuoti, kartais net atsibosta. Kadangi esu plataus profilio žurnalistė, galiu kalbėti įvairiomis temomis. Gal todėl ir žmonėms su manimi įdomu, nes visada turiu ką pasakyti.

Nesigiriu – tai tiesiog daugybės metų įdirbis. Man patinka žmonės, kurie kalba argumentuotai, nepilsto iš tuščio į kiaurą, nepradeda nuo Adomo ir Ievos, kalba konkrečiai“, – savo poziciją dėstė D.Žeimytė.

Laidos „Ginčas“ vedėjos jau pasiskirstė vaidmenis: D.Tamošiūnaitė bus minkštoji pusė, o D.Žeimytė – kietoji, kandanti ir tvirtai laikys laidos vairą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.