Jennifer Lawrence įkūnys sijonuotą Džeimsą Bondą

Jennifer Lawrence gerbėjai turėtų džiūgauti: jų pamėgtai aktorei, sugebėjusiai iki 25 metų gauti net keturias „Oskaro“ nominacijas, netrukus teks labai įdomus vaidmuo, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Pastaruoju metu J.Lawrence siūlomi seksualių šnipių vaidmenys.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pastaruoju metu J.Lawrence siūlomi seksualių šnipių vaidmenys.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 24, 2016, 5:02 PM, atnaujinta May 24, 2017, 9:39 AM

Kino studijos „TriStar Pictures“ vadovai nori, kad J.Lawrence įkūnytų moterį, kurią įprasta vadinti šviesiaplaukiu sijonuotu Džeimsu Bondu. Tai Betty Pack – talentinga Antrojo pasaulinio karo metų agentė, kurios veiklos vaisiai, kaip tvirtina jos biografinės knygos autorius Howardas Blumas, pakeitė istorijos eigą.

Betty buvo diplomato žmona, užverbuota britų žvalgybos. Ji padėjo sąjungininkams sužinoti kruopščiausiai slepiamas Vokietijos armijos paslaptis. Neretai Betty pasiekdavo savo tikslą suviliodama tų karinių paslapčių saugotojus.

Būsimo filmo prodiuseris Markas Gordonas mano, kad šis vaidmuo J.Lawrence tinka kaip jokiai kitai aktorei.

Įdomu, kad pastaruoju metu Jennifer nuolat siūlomi seksualių šnipių vaidmenys. Neseniai ji sutiko vaidinti Maritą Lorenz, CŽV agentę, nusiųstą į Kubą sekti Fidelio Castro, bet galiausiai iki ausų įsimylėjusią sekamąjį.

J.Lawrence ir anksčiau tekdavo stiprių moterų, sugebančių žiauriame pasaulyje ne tik išgyventi, bet ir laimėti, vaidmenys. Ko verta vien herojė iš „Bado žaidynių“, pelniusi aktorei šlovę.

Pati Jennifer – taip pat ne iš bailiųjų. Ne veltui ji laikoma viena pagrindinių judėjimo už vienodus vyrų ir moterų honorarus Holivude aktyvisčių.

„Oskaro“ laureatė nuolat išreiškia savo poziciją šiuo klausimu ir tikisi, kad padedama kolegių galiausiai pasieks pergalę.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.